Все в одному кольорі: Емілі Ратаковскі показала модний літній макіяж (ФОТО)

Макіяж
720

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/emrata/

Беремо до уваги модний макіяж на літо 2024 року

Емілі Ратаковскі дивує не тільки модними образами , а й трендовим макіяжем. Днями зірка кіно та модель показала дуже ефектний та простий у виконанні мейк-ап, який буде на піку популярності влітку 2024 року. Фото дивіться в нашому матеріалі!

Чи замислювались ви над тим, який має бути щоденний літній макіяж? Звісно, найкраще робити такий мейк, який вам до душі. Але не завжди так виходить, адже певні правила на роботі чи навчанні можуть вимагати робити доволі стриманий макіяж. Ідею ніжного, але водночас ефектного образу підглянемо в Емілі Ратаковскі. 👀

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Не так давно актриса показала дуже модний макіяж на літо 2024 в одному кольорі. Головним героєм став дорогий та жіночний коричневий колір, а найяскравішим акцентом — очі.

Фото: instagram.com/emrata/
Фото: instagram.com/emrata/

Як повторити макіяж Емілі Ратаковскі? Нанесіть на повіки коричневі тіні та ретельно розтушуйте їх межі. Підведіть слизову коричневим олівцем. Не забудьте також про туш для вій. На губи нанесіть улюблений бальзам та трішки коричневого олівця для контуру. А на щічки — рум’яна (теж в карамельному відтінку).

Якщо є зайва хвилинка, можете намалювати веснянки, навіть маркером для брів. Вуаля — легкий щоденний макіяж готовий! 🤍 💋

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також дізнайтесь, як фарбує губи Кайлі Дженнер. Зірка показала, як зробити їх максимально соковитими!