Соковиті губи за кілька хвилин! Кайлі Дженнер поділилась секретом свого повсякденного макіяжу (ВІДЕО)

Макіяж
989
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кайлі Дженнер, фото
Фото: instagram.com/kyliejenner/

Дізнайтесь, як зірка фарбує свої губи

Кайлі Дженнер, яка нещодавно розбурхала Мережу гарячими фото з відпустки, показала як фарбує губи. Лайфхак від світської левиці дивіться у нашому матеріалі!

Схоже, що найпопулярнішим видом відео в ТікТоці є ролики про ідеальні поєднання олівця для губ і помади, які називають lip combos. Це не дивно, адже чи не кожну дівчину цікавить, як гарно нафарбувати губи, щоб трішки збільшити їх й не втратити при цьому натуральність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Нещодавно Кайлі Дженнер поділилась секретом свого щоденного макіяжу. Зірка показала, як вона фарбує губи та робить їх дуже соковитими.

У макіяжі Кайлі Дженнер немає нічого складного. Перш за все візьміть коричневий олівець та персиковий блиск для губ. Обведіть губи олівцем коричневого відтінку, який підходить саме вам. Злегка розтушуйте його і додайте трохи більше засобу в куточки губ. Потім нанесіть блиск у персиковій гамі. Готово! Такий макіяж можна поєднувати як з яскравим вечірнім образом, так і з легким.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також стало відомо, завдяки чому макіяж Меган Маркл завжди виглядає на всі 100. Візьміть на замітку секрети краси герцогині.