Засліпила своєю красою. Кім Кардаш'ян поділилась цікавою ідеєю для літнього макіяжу (ФОТО)

Макіяж

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кім Кардаш’ян. Фото: instagram.com/kimkardashian/

Зірка вирішила відмовитись від яскравих тіней та стрілок

Здається, що увага до Кім Кардаш’ян ніколи не згасне. Зірка нещодавно розсекретила свої параметри , чим дуже потішила шанувальників, а тепер здивувала цікавим макіяжем, який, схоже, буде на піку популярності влітку 2024 року. Фото дивіться в нашому матеріалі!

Ми всі знаємо, що найпростіший спосіб зробити акцент у макіяжі — виділити очі або губи. Але зараз в моді акцент на шкірі. Найпростіший приклад — яскраві рум'яна, які роблять обличчя свіжим та привертають увагу. З хайлайтером все працює так само. Якщо ти використовуєш хайлайтер і ретельно працюєш над шкірою, очі та губи можна майже не виділяти.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Такий варіант макіяжу продемонструвала Кім Кардаш'ян. Тільки подивіться, як красиво сяють її очі та вилиці! Досягти такого ефекту можна за допомогою вмілого поєднання хайлайтера і пудри. Потрібно нанести хайлайтер точково і розтушувати його маленьким пензликом. А пудрою видалити зайвий блиск з носа, підборіддя і чола. А ще, звісно, не забути про блискучі тіні!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А якщо вас цікавить щось яскравіше, то зверніть увагу на макіяж в одному кольорі від Емілі Ратаковскі. Зірка "підкинула" нам цікаву і дуже жіночну ідею для натхнення!