Ховаємо мішки під очима: нам треба консилер, 30 секунд і секретний метод від візажиста (ВІДЕО)

Макіяж
805

Тетяна Мальцева

Фріланс-редакторка

Як прибрати мішки під очима за допомогою косметики. Фото: freepik.com

Безсонна ніч, зловживання алкоголем чи солоними стравами – і вас "прикрашають" мішки під очима. Як їх позбутися за 30 секунд?

Мішки під очима – поширений недолік, який може дуже засмучувати та заважати. Вони роблять обличчя втомленим і хворим, погляд закритим, та й загалом, нікого не прикрашають. Мішки під очима можуть бути свідченням якихось внутрішніх хвороб або просто наслідком безсонної ночі.

Якщо потрібно швидко позбавитися мішків під очима, нам допоможе декоративна косметика. І повірте, немає необхідності наносити велику кількість маскуючих засобів, каже джерело Lifestyle.24TV. Нам знадобиться лише консилер і хвилина часу. Але головне знати секретний лайфхак!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звідки беруться мішки під очима?

Якщо вас постійно турбує наявність мішків та набряків під очима, можливо, є проблеми з якимись внутрішніми органами. Тому, перш ніж маскувати цей зовнішній недолік, потрібно розібратися, звідки він береться.

Мішки під очима – це прояв накопичення зайвої рідини у міжклітинному просторі у шкірі повік. Порушується відтік лімфи, звідси і виникає набряклість у складках. З віком при постійних подібних проявах може додатково відкладатися в складках жирова клітковина. З'являються так звані “брилі”, і їх вже дуже важко позбавитись.

Причинами появи мішків і набряків під очима можуть бути:

  • недосипання;

  • перевтома;

  • стреси;

  • сон у незручній позі;

  • перенапруження очей;

  • неправильне харчування; вживання великої кількості солі;

  • порушення водного балансу організму;

  • вживання алкоголю та куріння;

  • неправильний догляд за шкірою навколо очей та неправильно підібрана косметика.

Це все зовнішні чинники, а серйознішими можуть бути внутрішні – захворювання нирок, печінки, жовчних шляхів, органів шлунково-кишкового тракту і навіть проблеми із серцем. Якщо ви помічаєте набряки та мішки під очима постійно і вони турбують вас уже довгий час, а також супроводжуються загальним нездужанням – терміново до лікаря!

Якщо ж мішки та набряклість виявилися після безсонної ночі, налягання на солону їжу ввечері або зайвого келиха алкоголю, їх можна усунути швидко та легко за допомогою доглядової та декоративної косметики. Обов'язково очистіть і добре зволожте шкіру, зробіть холодний компрес або покладіть на повіки патчі, зробіть легкий масаж.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як швидко забрати мішки під очима за допомогою декоративної косметики?

Можна накласти на обличчя тональний крем, коректор, консилер, все це зверху присипати пудрою і… отримати ефект “штукатурки”. Шкіра повік тонка, тут найбільше дрібних мімічних зморшок, у яких накопичуються всі тональні засоби. Тому маскування мішків під очима має бути легким і практично непомітним.

Ми підглянули секрет усунення мішків та набряків на повіках в Інстаграмі візажистки Мері Філліпс – улюбленого майстра Гейлі Бібер та Кендалл Дженнер. Вона радить використовувати для цього тільки консилер – більше нічого не знадобиться! Метод максимально простий і займе у вас хвилину часу.

Мері Філліпс називає свій метод “методом трьох точок”. Перегляньте відео, а нижче ми розпишемо докладну покрокову інструкцію.

Покрокова інструкція

1️⃣ Нанесіть консилер точково у трьох місцях:

  • унизу біля крил носа;

  • вище під внутрішнім куточком ока;

  • під зовнішнім куточком ока.

2️⃣ Засіб розтушовується м'яким губчастим спонжем, хоча візажистка стверджує, що можна розтушовувати його пензликом або навіть пальцями.

3️⃣ При розтушовуванні рухайтеся від нижньої точки біля крил носа до внутрішнього куточка ока, а від нього до зовнішнього куточка ока і далі до скронь.

4️⃣ Не наносьте багато консилера – досить невеликих точкових мазків – так він не буде накопичуватися в зморшках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Таким чином, ви вб'єте двох зайців: замаскуєте і мішки під очима, і візуально підтягне носогубну складку. Овал обличчя стане чіткішим, а недоліки не будуть видимими. Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали, як швидко підтягнути овал обличчя і зробити його чіткішим.