Нейл-майстри назвали ТОП-3 наймодніші дизайни манікюру (ФОТО)

Манікюр і педикюр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Більшість модниць уже переходить на зимовий стиль манікюру. Якщо ви збираєтеся на корекцію, сміливо обирайте дизайн для нового сезону. Раніше ми писали, як зробити ефект светра на нігтях, а тепер розкажемо про наймодніший манікюр на грудень 2023 року.

У тренді — манікюр із зимовим дизайном. Нейл-майстри акцентують в першу чергу на малюнку чи наклейках. Якого кольору робити нігті — обирати клієнту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Гілки ялинки

У моді — зображення гілок ялини чи сосни. Такий дизайн можна виконати акварельними фарбами, або ж використати наклейку. Додайте на гілку ефект снігу або блискітки.

Pinterest
Pinterest
Pinterest
@isabelmaynails
@olga_arslanova

Сніжинки

Сніжинки на нігтях будуть актуальними до кінця зими. Обирайте будь-яку форму та кольори сніжинок. Додавайте блискітки, акрилову пудру, патель і стрази.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@barbrafeszyn.pl
@kolosova_tatyana
@stark_nailart
@nailsby_justyna
@nailsby_justyna

Зимовий розпис

Вишуканим варіантом манікюру стане художній розпис. Якщо малювати — довго, оберіть наклейки чи слайдери із готовою картинкою. Затишний зимовий ліс, будинки чи тварини зроблять ваш манікюр ексклюзивним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
@mari_mari_nailart
@mari_mari_nailart
@mari_mari_nailart
@mari_mari_nailart

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як правильно покрити нігті гель-лаком. Для вас — легкий та доступний майстер-клас із покроковою інструкцією.

Главное фото: @mari_mari_nailart