Покриваємо нігті гель-лаком без майстра: покроковий майстер-клас (ФОТО)

Манікюр і педикюр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви вирішили робити собі нігті самостійно, зверніть увагу на поради експертів. Почерговість нанесення матеріалів є дуже важливою, інакше покриття не буде триматися. Ми уже писали, як правильно зробити манікюр. А тепер для вас — покроковий майстер-клас від HOCHU.ua, де ми навчимо правильно покривати нігті гель-лаком.

Після виконаного манікюру можна приступати до покриття. Не забувайте, що нігті мають бути оброблені бафом. Тепер зітріть зайвий пил щіточкою і приберіть зі столу бруд і пилюку після манікюру.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найзручніше — витирати все вологою серветкою. Не забувайте протерти лампу для полімеризації, і ту, яка підсвічує для вас. Будь-яка пилинка може зіпсувати покриття, прилипнувши на матеріал.

Покриваємо нігті гель-лаком без майстра: покроковий майстер-клас (ФОТО) - фото №1
focus.ua

Обробіть нігті знежирювачем. Після цього одним шаром нанесіть ультраблонд. Усі ці рідини висихають самостійно за 10-15 секунд. Не дуйте на нігті та не кладіть їх у лампу для манікюру.

Тепер можна братися за базу. Наносьте її по черзі на кожен пальчик. Не робіть товстий шар. Якщо ніготь деформований, тоді можна вирівняти його за допомогою додаткової краплинки бази. Аби вирівняти матеріал на нігті, переверніть пальчик і зачекайте 3-5 секунд. Просушість базу в лампі 30 секунд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Покриваємо нігті гель-лаком без майстра: покроковий майстер-клас (ФОТО) - фото №2
Pinterest
Покриваємо нігті гель-лаком без майстра: покроковий майстер-клас (ФОТО) - фото №3
Pinterest

Тепер можна покривати гель-лаком. Обирайте, який вам до вподоби. Акуратно нанесіть колір і просушіть кожен палець по 30 секунд. Якщо ви бажаєте додати декор, це крок — наступний.

Покриваємо нігті гель-лаком без майстра: покроковий майстер-клас (ФОТО) - фото №4
krasavica.info

Наприклад, візьміть водяні наклейки. Виріжте необхідний для вас малюнок і покладіть його картинкою вверх на вологу серветку. За декілька секунд ви легко зачепите картинку штампом для стемпінгу та перенесете на ніготь.

Ніготь має бути попередньо підготовленим до такої наклейки. Місце, де ви хочете розмістити малюнок, промажте тонесеньким шаром бази. На базу — малюнок, і пальчик — в лампу на 30 секунд.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Покриваємо нігті гель-лаком без майстра: покроковий майстер-клас (ФОТО) - фото №5
megagel.com.ua

Коли декор готовий, потрібно зафіксувати ваші нігті фінішем. Його також називають топом. Обирайте глянцеві або матові варіанти, в залежності від вашого смаку. Глянцевий фініш потрібно сушити 2 хвилини підряд, а матовий — 3 хвилини.

Покриваємо нігті гель-лаком без майстра: покроковий майстер-клас (ФОТО) - фото №6
Pinterest
Покриваємо нігті гель-лаком без майстра: покроковий майстер-клас (ФОТО) - фото №7
Pinterest

Пройдіться пилочкою по краю нігтя, аби забрати зайвий матеріал, який може подряпати. Намастіть кутикулу спеціальною олійкою та розітріть. Промийте руки теплою водою з милом. Готово!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Покриваємо нігті гель-лаком без майстра: покроковий майстер-клас (ФОТО) - фото №8
Pinterest

Раніше ми писали про кольорові нігті. Нейл-майстри показали, наскільки вишуканими вони можуть бути, якщо правильно підібрати відтінки.

Головне фото: @alina_protsyuk