Важко встояти! Найсолодші жіночі аромати, які зведуть з розуму будь-якого чоловіка

Парфумерія

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Солодкі аромати не завжди пахнуть нудотно-цукровим сиропом. Іноді вони випромінюють неймовірний аромат, який зводить з розуму будь-якого чоловіка. Саме такі ви знайдете в нашому матеріалі!

Шукаєте солодкі жіночі аромати? Ми ділимося добіркою найкращих ароматів, які зачарують будь-якого чоловіка та стануть вашими улюбленими парфумами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ванільний аромат Hypnotic Poison від Dior

Багато ванільних парфумів можуть здатися занадто простими, але Hypnotic Poison — справжня гурманська вишуканість! Ваніль і мигдаль створюють чарівну симфонію, нагадуючи аромат макарунів у улюбленій кав'ярні. Цей аромат звучить ніжно і не покидає вас цілий день. Однак варто зазначити, що влітку він може здаватися трохи тяжким, але взимку цей аромат розкривається по-новому — затишно і тепло.

Східний аромат Angel від Mugler

Цей аромат став справжньою сенсацією. Він пахне цукровою ватою, вершкам та шоколадом. А ще цей солодкий парфум отримав нагороду FiFi Awards — престижну премію у сфері парфумерної індустрії.

Полуничний аромат Mukhallat від Montale

Mukhallat від Montale переносить вас на турецький базар, де пахне різноманітними солодощами та фруктами. Цей східний, насичений аромат може здатися деяким задушливим, але він дійсно неймовірний. Шлейф цього аромату залишиться на цілий день і ви будете пахнути як справжня принцеса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Квітковий парфум Daisy Dream від Marc Jacobs

Цей аромат ідеально підходить для безтурботного літа. Він має ніжну і свіжу композицію з ароматами ожини та груші. Стійкість цього аромату середня, але ви можете легко поновлювати його впродовж дня.

Енергійний аромат Flora Anniversary Edition від Gucci

Flora Anniversary Edition від Gucci містить ноти мандарину, груші, півонії та троянди. Це неймовірно ніжний і оксамитовий аромат. Він дуже стійкий, однак його аромат надзвичайно приємний і привабливий.

Легендарний парфум Black Opium від Yves Saint Laurent

Black Opium від Yves Saint Laurent — це класика, однак дуже солодка. Він відрізняється нотами ванілі, кави та груші. Цей аромат створює апетитну і спокусливу композицію, а також ідеально підходить для тих, хто цінує солодкі аромати з історією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми ділилися добіркою  ТОП-5 осінніх парфумів, які можна використовувати весь рік. Вони водночас затишні та ненав'язливі, тож підійдуть усім жінкам.