Гламурні парфуми для Барбі-модниць

Парфумерія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо у вашому колі є жінки які, люблять Барбі та усе, що з нею пов'язано, подаруйте їй гламурні парфуми. Ці аромати надзвичайно приємні, а від флакону жінка буде в захваті, адже він — рожевого кольору. Раніше ми писали про аромати унісекс, а тепер розкажемо, що подарувати для шанувальниць Барбі-гламуру.

Jeanne Arthes “Pure Romantic”

Ароматна композиція створена із квіткових і фруктових нот. Перша — бергамот, цвіт апельсинового дерева, чорна смородина. Друга нота — тубероза, жасмин, пассифлора, третя — мускус, кедр, ваніль.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Гламурні парфуми для Барбі-модниць - фото №1

Trussardi “Donna Pink Marina”

Ця жіноча туалетна вода надихає не лише своїм флаконом, а і цитрусовим ароматом. Перша нота — рожевий грейпфрут, диня, шербет, лимон. Друга нота — неролі, панкрацій морський, морська сіль, третя — сандалове дерево, кедр, пачулі.

Гламурні парфуми для Барбі-модниць - фото №2

Pani Walewska “Sweet Romance”

Лагідна парфумована вода має ноти солодких фруктів і підходить для щоденного користування. Перша нота — грейпфрут, мандарин, груша, помаранч, друга — персик, орхідея, жасмин. Третя нота — ваніль, боби тонка, мигдаль, сандалове дерево.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Гламурні парфуми для Барбі-модниць - фото №3

Нагадаємо, раніше ми писали про чоловічі одеколони. Для вас — найкращі варіанти ароматів, які можуть сподобатися чоловікам.

Фото: notino.ua