Неможливо відірвати погляд! 61-річна Демі Мур зачарувала розкішними образами в Каннах (ФОТО)

Ікони стилю
1 161

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Фото: Getty Images

Актриса показала 4 модних вбрання на Каннському кінофестивалі

Цьогоріч Каннський кінофестиваль тішить нас яскравими образами зірок. По червоному хіднику в сукні з глибоким декольте вже пройшлась Єва Лонгорія . А ось Демі Мур там засяяла вперше за 27 років й показала публіці 4 розкішних образи. Фото дивіться у нашому матеріалі!

Востаннє знаменитість приїжджала до Канн у 1997 році на прем'єру фільму "П’ятий елемент" з колишнім чоловіком Брюсом Віллісом. І, ось, у 2024 році Демі Мур повернулась на Лазурове узбережжя й поділилась запаморочливими кадрами звідти у своєму Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Почала свої насичені дні в Каннах колишня дружина Брюса Вілліса з прем'єри фільму "Різновиди доброти". Для цієї події вона обрала розкішну сукню від Armani Privé без бретелей. Сукня, розшита червоним камінням, ідеально підкреслила струнку фігуру Демі Мур. Свій образ зірка доповнила прикрасами та зробила ефектний вечірній макіяж.

Потім Демі Мур відправилась на церемонію вручення премії Chopard Trophy, яка присуджується молодим акторам. Подію спонсорує ювелірний дім Chopard, тож, не дивно, що 61-річна актриса позувала в кольє від цього бренду. Розкішну прикрасу вона доповнила не менш розкішним вбранням — сукнею з оголеними плечима від Balenciaga в кольорі морської хвилі, яка була повністю вкрита мерехтливими паєтками. Вау-вау-вау!

Згодом Демі Мур завітала на фотокол свого нового фільму "Субстанція". Там вона позувала в мінімалістичній чорній сукні з цікавим декольте та ефектним поясом з квітами. Своє вбрання актриса доповнила сонцезахисними окуляри та прикрасами. А ще зірка не забула про свого домашнього улюбленця — песика Пілафа.

Ну і на останок Демі Мур вразила прихильників розкішним образом на червоному хіднику від Schiaparelli. Актриса позувала в кремовій сукні, яку вона доповнила діамантовими прикрасами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Варто додати, що крім всесвітньо відомих зірок на Каннському кінофестивалі також позувала українська співачка Джеррі Хейл. Зірка пройшлась по червоній доріжці в розкішній чорній сукні.