Неймовірна! Jerry Heil з'явилась в розкішному образі на Каннському кінофестивалі (ФОТО)

Новини моди
1 731
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Джеррі Хейл, фото
Фото: instagram.com/thejerryheil/

Прихильники в захваті від нового образу Jerry Heil

Після феєричної участі у пісенному конкурсі Євробачення-2024, Jerry Heil вирішила не їхати додому. Зараз українська зірка сяє на всесвітньому відомому Каннському кінофестивалі. Фото дивіться в нашому матеріалі!

Отримавши бронзу на Євробаченні, Jerry Heil вирішила не гаяти часу й вирушила на Лазурний берег Франції. Співачка вже встигла зачарувати прихильників неймовірним образом, в якому вона позувала на червоному хіднику в Каннах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

На Каннському кінофестивалі Jerry Heil позувала в розкішній чорній сукні з чорним корсетом та пишною спідницею. Свій образ зірка доповнила маленькою сріблястою сумочкою та цікавою прикрасою для волосся, яка додавала її амплуа загадковості.

Джеррі Хейл, фото
Фото: телеграм-канал Jerry Heil
Джеррі Хейл, фото
Фото: телеграм-канал Jerry Heil
Джеррі Хейл, фото
Фото: телеграм-канал Jerry Heil

Прихильникам сильно сподобався образ Jerry Heil. Ось, які коментарі вони залишили під її дописом: "Богиня", "Це просто нереальний образ, вам дуже личить!", "Красива така", "Неймовірна".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що Jerry Heil мала честь зустрітися з українським режисером Мстиславом Черновим, відомим своїм фільмом "20 днів у Маріуполі". Артистка поділилася емоціями від першої зустрічі з оскароносним українським режисером.