Натякнула на свій справжній діагноз: який таємний сенс закладено в нещодавній образ Кейт Міддлтон (ФОТО)

Ікони стилю
1 084

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кейт Міддлтон з’явилась на людях в фіолетовій сукні. Фото: Getty Images

Розповідаємо про яскраве та дуже символічне вбрання принцеси Уельської

Не так давно, Кейт Міддлтон потішила публіку рідкісним виходом. Принцеса Уельська, яка зараз проходить хімієтерапію, неочікувано з’явилась на фіналі Вімблдона в дуже яскравому образі. Про те, скільки коштувало вбрання Кетрін та який таємний сенс воно має — читайте далі в нашому матеріалі!

У Кейт Міддлтон можна перейняти безліч модних секретів, але головний її талант — вміння виглядати розкішно за будь-яких умов. Важкохвора принцеса немов сяяла на Вімблдоні 2024. Головним акцентом її нещодавнього образу стала сукня від Safiyaa, яка коштує 1 079 фунтів стерлінгів, або близько 57 000 гривень. Цікаво, що це улюблений бренд дружини Вільяма. Та й фіолетовий колір вона обрала не просто так.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

По-перше, фіолетовий — один із кольорів тенісного турніру Вімблдон. По-друге, він традиційно вважається королівським кольором, підкреслюючи високий статус Кейт. По-третє, пурпурний колір символізує рак шлунка, і, можливо, принцеса таким чином дала зрозуміти, який в неї діагноз, та висловила підтримку пацієнтам, які борються з цим захворюванням. Нагадаємо, що принцеса не розголошувала, який саме тип раку в неї, але в січні 2024 року їй зробили операцію на черевній порожнині.

Кейт Міддлтон на фіналі Вімблдона 2024. Фото: Getty Images

Решта образу Кейт була виконана в пастельних тонах, що дозволило фіолетовому кольору відігравати головну роль. Вона обрала човники на низьких підборах від Camilla Elphick за 310 євро та сумку від LK Bennett London. Цікаво, що всі ці речі вона вже носила раніше.

Окуляри від Victoria Beckham за 230 доларів також не були новими в її гардеробі. Деякі шанувальники припустили, що Кейт обрала окуляри від Вікторії Бекхем після чуток про конфлікт між дизайнером і Меган Маркл, але ця теорія не має офіційного підтвердження.

Хвора Кейт Міддлтон вийшла на публіку. Фото: Getty Images

Увагу також привернули цікаві аксесуари Кейт, вартість яких значно нижча, ніж у типових прикрас королівської родини. Вона обрала сережки від екологічного бренду By Pariah за 650 доларів та браслети із золотим напиленням і блакитним декором від Halcyon Days за 125 фунтів стерлінгів кожен. Один з цих браслетів був новим, а інший — придбаний раніше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ми сумуємо за частими виходами Кейт Міддлтон. І якщо ви — в нашій команді, то радимо поглянути на її найяскравіші образи за весь час.