Справа зовсім не в модних тенденціях: чому Кейт Міддлтон любить носити одяг синього кольору (ФОТО)

Ікони стилю
1 270
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Кейт Міддлтон, фото
Фото: Getty Images

Невже принцеса наслідує стиль своєї "свекрухи", королеви Камілли...

Поки принцеса Уельська відпочиває після перенесеної операції , ми пригадуємо її вишукані вбрання та досліджуємо бездоганний імідж. Прихильники Кейт Міддлтон знають, що вона частенько, як і королева Камілла, з’являється на публіці в синьому кольорі. Чому ж принцеса так любить цей благородний відтінок?

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Синій — правда, неймовірно елегантний та вишуканий колір. Однак не тільки через це його обирає принцеса Уельська. Річ у тому, що це ще й улюблений колір Камілли, який навіть отримав відповідну назву "королівський синій". І якщо вам здається, що принцеса Кейт наслідує приклад своєї "свекрухи", то вам не здається!

Королева Камілла в синьому, фото
Фото: Getty Images
Королева Камілла, фото
Фото: Getty Images

Так-так, Кейт Міддлтон правда бере приклад з королеви Камілли. Про це стиліст Елізабет Голмс розповіла виданню Express.

Основна теорія кольору передбачає, що синій символізує спокій і відповідальність. Для державних службовців, що виховують майбутніх державних службовців, така естетична проєкція, безперечно, приваблива: зрештою, монархія — це стабільна послідовність. Королівська родина завжди дуже добре розуміє, яке повідомлення передає їхній одяг,
— розповіла Елізабет Голмс.
Кейт Міддлтон в синьому, фото
Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон в піджаку, фото
Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон в синій сукні, фото
Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон, фото
Фото: Getty Images
Кейт Міддлтон з сином, фото
Фото: Getty Images

Звісно, Кейт Міддлтон носить й інші кольори. Її улюблені — смарагдовий та насичений червоний. Однак синій — це, швидше, вимушений вибір, ніж істинне бажання принцеси.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, говорять, що до роботи Кейт Міддлтон повернеться ближче до кінця квітня. Однак в Мережі вже ширяться чутки про те, що Кетрін пішла від Вільяма, адже вона перестала носити обручку .