Від скромної Герміони до сміливої леді: найсміливіші образи Емми Вотсон за всю її кар'єру (ФОТО)

Ікони стилю
958

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Стиль Емми Вотсон. Фото: Getty Images

Дивіться, як Емма Вотсон поєднує зухвалі образи з елегантністю

Стильна і витончена, Емма Вотсон відома своїм мінімалістичним підходом до моди. Вона переважно обирає класичні й перевірені часом образи, рідко піддаючись впливу гучних трендів. Проте в модній історії зірки "Гаррі Поттера" є місце і для незвичайних, а часом навіть доволі сміливих нарядів.

Виходи актриси на червоні килимові доріжки вже давно перестали обмежуватися лише скромними сукнями, з якими так часто асоціюється Емма, або ж її героїня Герміона. Можливо, саме тому кожен її зухвалий образ викликає такий резонанс!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На церемонії BAFTA 2022 Емма з'явилася в сукні від Oscar de la Renta з пишною спідницею та глибоким декольте. Верх з оксамиту красиво оголював спину — неочікуваний вибір для скромниці Герміони, чи не так?

Від скромниці до ікони сміливого стилю. Фото: Getty Images

У 2021 на премії Earthshot Prize актриса теж здивувала образом: широкі штани доповнював об’ємний білий топ із відкритою спиною. А на ногах були масивні черевики, що додавали стилю зухвалості — це вже справжня Емма!

На BAFTA 2018 Емма обрала класичне поєднання: темний низ і світлий верх. Укорочений піджак із запахом, який відкривав зону декольте та шию, доповнював образ із мінімалістичним намистом. Виглядає образ стримано, але декольте тут доволі сміливе!

Коли скромність поступається зухвалості. Фото: Getty Images

Ще один незвичайний образ Вотсон ми побачили на вечірці перед BAFTA 2022: коротка сукня з сітчастим ліфом від Nensi Dojaka була прикрита подовженим жакетом, але увагу привертали смугасті ботфорти з колекції Jimmy Choo і Mugler. Хто б міг подумати, що такий зухвалий лук так пасуватиме Еммі?

Класика і провокація в одному образі. Фото: Getty Images

На церемонії GQ у 2013 актриса з'явилася у своїх улюблених темних штанах і топі молочного кольору з об'ємними рукавами-ліхтариками, який оголював живіт — рідкісний для неї вибір.

Найсміливіші виходи Емми Вотсон, що підкорили червоні доріжки. Фото: Getty Images

На прем'єрі "Красуні та чудовиська" Емма вибрала комбінезон, який за стилем нагадував вбрання феї Дінь-Дінь. Це одне з найсміливіших декольте, яке ми бачили на ній!

Емма Вотсон і її неочікувані fashion-експерименти. Фото: Getty Images

А що можна сказати про неймовірно відвертий образ Емми Вотсон на Met Gala у 2013 році? Це дуже звабливе вбрання, яке неймовірно вдало підкреслило струнке тіло актриси.

Найзухваліші образи Емми Вотсон. Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До речі, радимо вам дізнатись цікаві факти про Емму Вотсон. Вона потрапила в Книгу рекордів Гіннеса та не могла міняти зачіску 12 років!