Зірка “Дюни” показала три вау-образи на фотоколі та прем’єрі стрічки у Лондоні (ФОТО, ВІДЕО)

Новини моди

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Раніше ми писали, що Зендея здивувала незвичайним вбранням на кінопрем’єрі “Дюна: Частина друга” у Мехіко. Та остаточно акторка затьмарила інших колег на фотоколі та прем’єрі стрічки у Лондоні. Детальніше про це - на HOCHU.ua.

Днями у Лондоні відбулося кілька заходів, присвячених виходу другої частини “Дюни”. Так, під час фотоколу та, власне, прем’єри стрічки Зендея встигла продемонструвати три ефектні вбрання, які для неї підібрав стиліст Лоу Роуч.

Костюм на голе тіло

На фотоколі, що відбувся за день до прем’єри, Зендея з’явилась в оригінальному баклажановому костюмі від сербського бренду Roksanda.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Він складався з подовженого жакета та широких штанів з імітацією спідниці. Доповнювали образ макіяж з фіолетовими тінями та зачіска з довгою косою.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Костюм робота 

На прем’єрі фільму Зендея сяяла у костюмі робота від бренду Thierry Mugler. Він увійшов до колекції Couture осінь-зима 1995 року, яка була присвячена 20-річчю “Cirque d'Hiver”. Про це пише ELLE.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Це вбрання було виготовлене з блискучого сріблястого матеріалу й мало вирізи з плексигласу на грудях, животі, руках та ногах. Доповнювали образ зірки пара срібних рукавичок, туфлі на підборах, кольє з діамантами від Bulgari та “мокра” зачіска.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Максісукня

Оскільки пересуватися у костюмі робота було проблематично, дуже скоро Зендея змінила його на елегантну довгу сукню. Також зірка одягла каблучку зі смарагдами та діамантами.

Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

Також раніше ми показували образ Зендеї у спокусливому вбранні з глибоким декольте. Поглянути на нього можна у цій статті.

Фото: Getty Images