Дакота Джонсон показала ідеальний total black образ на прем’єрі фільму у Лондоні (ФОТО)

Новини моди
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Дакота Джонсон під час свого нещодавнього виходу у світ показала модний total-black образ. Вона мала не менш стильний вигляд, як і тоді, коли приміряла бежевий блейзер . Більше про лук акторки - у цій статті на HOCHU.ua.

Акторка Дакота Джонсон відвідала прем’єру фільму “Мадам Павутина”, в якому зіграла головну роль. Захід відбувся у лондонському готелі Claridge’s. Про це пише Daily Mail.

Для цієї події знаменитість обрала total-black костюм від Versace. Він складався з мідіспідниці та укороченого жакета з V-подібним декольте, який Дакота одягла на голе тіло. Доповнювали образ зірки чорні туфлі на підборах та кілька золотих прикрас. Своє довге волосся вона вклала в елегантні локони та зробила макіяж у бежевих відтінках.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images

“Мадам Павутина” вийде в український прокат 14 лютого. Разом з Дакотою у фільмі з’являться Емма Робертс та Сідні Свіні. Картина розповідає про парамедикиню Кассандру Вебб, яка після одного інциденту виявляє у собі надприродні здібності - здатність бачити майбутнє.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми показували total red образ дівчини Тімоті Шаламе. Який вигляд мала Кайлі Дженнер у червоній мінісукні - дивіться у цій статті .

Фото: Getty Images