Деталь, яку ви могли не помітити: що стало родзинкою образу alyona alyona на Євробаченні-2024 (ВІДЕО)

Новини моди

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Майстриня зізнається, що їй не дали доробити прикрасу

Раніше ми писали, що український бренд створив для alyona alyona костюм з 10 сорочок. Тепер же розкрилась цікава деталь про аксесуар, який був на виконавиці під час виступу на “Євробаченні-2024”. Що насправді діставала реперка зі своєї зачіски - розповідаємо далі у статті.

Через особливості знімання, не всі глядачі зрозуміли, що за предмет дістала зі свого волосся та тримала у руках alyona alyona під час її спільного виступу з Jerry Heil на “Євробаченні”. Пояснити взялась ювелірна дизайнерка Катя Тутєрова, засновниця бренду Sfurato - саме до неї звернулися щодо виготовлення кількох прикрас для дівчат.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зокрема, заколку-меч, який був у волоссі alyona alyona. Майстриня зізнається, що бачення прикраси в неї сформувалось одразу. Тож робота з її виготовлення йшла досить швидко.

Скріншот: tiktok.com/@sfurato.katy

Проте меч, з яким реперка з’явилась на сцені пісенного конкурсу, насправді був тестовим зразком. Доробити фінальний варіант та зазнімкувати результат Каті так і не вдалося.

Для alyona alyona був виплавлений меч, який, за задумкою номера, вона дістає і кидає. Взагалі-то, то тестовий зразок, який я збиралась перероблювати. Але його дуже швидко забрали на репетицію і потім сказали: “Все ідеально підходить! Все супер!”,
- розповіла дизайнерка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що, прибувши в Україну, alyona alyona навіть не очікувала зустріти своїх головних прихильників прямо на пероні. Більше про це читайте у цьому матеріалі.