Оце накреативили! Український бренд створив для alyona alyona костюм з 10 сорочок (ФОТО)

Знаменитості
740
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Альона Альона 2024, фото
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Образ зірки складався з незвичайної сорочки та брюк

Реперка alyona alyona, яку раніше застукали з новим бойфрендом , вийшла на сцену в Нідерландах у незвичному вбранні. Цей авангардний образ для неї створив відомий український бренд. Ділимося подробицями - далі у цій статті.

Вже у травні українська реперка alyona alyona разом з Jerry Heil представить нашу країну на “Євробаченні-2024”. А днями український дует виступив на шоу “Sophie & Jeroen” в Нідерландах. На сцені alyona alyona з’явилась в яскравому образі від бренду Omelia.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як зазначив в коментарі NV Life дизайнер бренду Костянтин Омеля, це був ексклюзивний аутфіт. Щоб створити одну незвичну сорочку, знадобилося близько десяти класичних виробів білого, сірого та чорного кольорів.

Водночас низ був пошитий з 4-5 класичних брюк - в результаті вийшли брюки карго з кишенями. Родзинкою образу стала кольчужна краватка від дизайнерки Олени Романової.

У них ми використовували фрагменти сорочок, рукави. Ми їх розрізали, зшивали між собою, компонували. Також для цього образу ми зробили для alyona alyona чорні брюки, на пошиття яких також пішло четверо чи навіть п’ятеро класичних чорних брюк,
- зазначив дизайнер.
Альона Альона 2024, фото
Фото: instagram.com/omelia_atelier/
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше музичний експерт пояснив стрімке падіння alyona alyona та Jerry Heil у списках букмекерів. Більше про це - читайте у цій статті .