Амадор Лопес емоційно висловився про популярність українських дизайнерів: "Україна — це тренд, і це тільки початок" (ВІДЕО)

Новини моди
635

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Амадор Лопес. Фото: instagram.com/amadorlopez_rumberos/

Співак та танцюрист родом із Венесуели поділився своїми думками про світове захоплення українською культурою

Знаменитий артист Амадор Лопес, який напередодні війни отримав українське громадянство, висловився про майбутнє українських дизайнерів. Що з цього приводу думає танцюрист родом із Венесуели? Читайте далі на Хочу!

В столиці триває Ukrainian Fashion Week. Тиждень моди вперше проходить в Києві з початку повномасштабної війни, тому на події не дивно побачити різних зірок. Відвідав UFW і Амадор Лопес.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Під час Тижня моди артист прокоментував зростаючу популярність українських дизайнерів у світі та загалом досить емоційно висловився щодо тренду на все українське. За словами Лопеса після перемоги Україна стане світовим центром культурного життя.

Я дуже пишаюся своєю неймовірною талановитою країною. Світ нарешті дізнається, що є українська мова та культура. Іноземці зараз цікавляться, що ми їмо, співаємо та що ми одягаємо. Україна — це тренд і це тільки початок. Я знаю, що коли ми переможемо, з усього світу будуть до нас приїжджати,
поділився Амадор Лопес в розмові з Новини.LIVE.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А тим часом у Венеції зараз теж проходить гучна модна подія — Венеційський кінофестиваль. Там вже встигли поцілуватись на публіці Денієл Крейґ та Рейчел Вайс.