Гарячий образ Меган Маркл на благодійному заході жорстко розкритикували в Мережі: що не так з сукнею герцогині (ФОТО)

Новини моди
1 164

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Ообраз Меган Маркл викликав хвилю критики. Фото: Getty Images

До речі, під час цієї події Меган Маркл підігріла чутки про проблеми в стосунках зі своїм чоловіком Гаррі

Меган Маркл має вельми вишуканий смак в одязі. Якщо ви бачили наш матеріал про найкращі образи дружини принца Гаррі, то знаєте, що вона вміє гарно одягатись. Однак без скандалів та модних провалів не обходиться. Цього разу герцогиня осоромилась через надто відверте вбрання на заході для дітей.

Герцогиня Сассекська відвідала гала-вечір, що проходив у готелі JW Marriott LA Live. На червоній доріжці вона з'явилася у червоній сукні від Carolina Herrera, яку вже носила у 2021 році на заході в Нью-Йорку, присвяченому Дню ветеранів у США. Цього разу подія була організована на підтримку дитячої лікарні Лос-Анджелеса.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Меган доповнила свій образ босоніжками на підборах у тон, золотим браслетом та кількома каблучками. Вона залишила волосся розпущеним.

Все, на перший погляд, чудово. Та її вибір сукні з глибоким декольте викликав активні обговорення в інтернеті, оскільки формат заходу був присвячений зустрічі з дітьми, пацієнтами та лікарями.

Меган Маркл обрала вельми відверте вбрання для благодійного заходу. Фото: Getty Images

"Я сподівався побачити більш скромне вбрання на благодійному заході. Це ж не нічний клуб", — зазначили в мережі. Були й інші коментарі: "Чи не переплутала вона захід?" і "Чого маленькі дівчатка можуть навчитися від неї?"

На захід Меган прийшла без принца Гаррі, що підсилило чутки про можливі проблеми в їхніх стосунках. Принц Гаррі нещодавно вирушив у тур по Африці без дружини й впродовж останніх 15 днів з'явився на усіх заходах самостійно. Що стосується герцогині Сассекської, то вона відмовилася від благодійної події, яку мала відвідати разом із принцом Гаррі, посилаючись на раптову хворобу, у яку не всі повірили.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тим часом Кейт Міддлтон потроху повертається до своїх обов’язків після "хімії". Новий вихід принцеси у дуже модному штанному костюмі викликав фурор в Мережі.