Мала всі шанси затьмарити Кейт Міддлтон: найкращі образи Меган Маркл (ФОТО)

Ікони стилю
1 333
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Меган Маркл, фото
Фото: Getty Images

Пригадуємо старі образи ексгерцогині за час її життя в королівській сім'ї

Меган Маркл феєрично стала частиною королівської родини й не менш гучно покинула її. Проте особистість зірки досі хвилює шанувальників. Ми вже розповідали про те, як харчується дружина принца Гаррі, а тепер поговоримо про її стиль, коли вона жила в королівському сімействі.

Зараз Меган Маркл носить легкі відкриті сукні та звичайні спортивні костюми. Так вона й робила до того, як стати частиною королівської родини. Але після того, як вона сказала "так" у Каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку 19 травня 2018 року, її стиль радикально змінився.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли Меган долучилась до королівської сім'ї, принцеса Кейт Міддлтон почала не на жарт хвилюватися за свою популярність. Адже дружина Вільяма вже впродовж довгого часу була улюбленицею народу та однією з найстильніших монарших осіб. А тут американська актриса несподівано має всі шанси зайняти її місце. Ці хвилювання (були вони точно чи ні — насправді невідомо) мали місце, адже Меган Маркл відзначалась вишуканим стилем, який неймовірно подобався публіці.

Після того, як Меган Маркл стала герцогинею Сассекською, вона кардинально змінила свій стиль. Актриса почала обирати одяг від найкращих дизайнерів. Хоча її образи були доволі прості та елегантні, вона не пропускала моменту додати у них певну дозу бунтарства. Варто лишень пригадати сукню, в якій вона позувала після народження свого сина Арчі. Традиційно члени королівської родини приховували свої животи після пологів, але Меган вирішила підкреслити свій, зауваживши цим, що в такі моменти ідеальний зовнішній вигляд не є обов'язковим.

Меган Маркл після народження сина, фото
Фото: Getty Images

Ще один образ, який всі обговорювали як порушення королівського протоколу — це ось ця чорна сукня від Emilia Wickstead. У компанії відкритих човників від Aquazzura таке вбрання виглядало не просто вишукано, а й вельми спокусливо.

Меган Маркл після весілля, фото
Фото: Getty Images

Пізніше стилісти дізналися, що музою Меган Маркл була актриса Одрі Хепберн. Час від часу вона повторювала образи зірки, наприклад, на параді Trooping the Colour, чи в день сторіччя Королівських військово-повітряних сил Великої Британії.

Меган Маркл у чорній сукні, фото
Фото: Getty Images
Меган Маркл на параді, фото
Фото: Getty Images

Нижче ми зібрали ще кілька образів Меган Маркл, які доводять, що вона могла стати найстильнішою монаршою особою. Дивіться та насолоджуйтесь!

Меган Маркл з чоловіком під парасолькою, фото
Фото: Getty Images
Меган Маркл та принц Гаррі, фото
Фото: Getty Images
Меган Маркл в смугастій сорочці, фото
Фото: Getty Images
Меган Маркл з принцом Гаррі, фото
Фото: Getty Images
Меган Маркл та принц Гаррі, фото
Фото: Getty Images
Меган Маркл з чоловіком, фото
Фото: Getty Images
Меган Маркл та королева Єлизавета, фото
Фото: Getty Images
Меган Маркл в білій сукні, фото
Фото: Getty Images
Меган Маркл, фото
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, чому Кейт Міддлтон так часто обирає одяг блакитного кольору . Виявляється, річ зовсім не в модних тенденціях.