Що накинути на плечі, аби не змерзнути весною — модні поради (ФОТО)

Практичні поради
604

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Фото: Pinterest

Доповніть свій гардероб модними речами для холодних вечорів

Модельєри показали 3 стильних варіанти верхньої одежі для весни 2024 року. Раніше ми писали, із чим носити білий одяг, а тепер розкажемо, що накинути на плечі, якщо різко похолодає, але ви при цьому повинні залишатися модницею.

До вашої уваги — сучасні та креативні варіанти накидок на кінець травня. У моді — святкове вбрання на кожен день. Це не обов'язково повинні бути яскраві речі, які видно здалеку. В першу чергу вони мають виглядати вишукано, багато, і підкреслювати шарм жінки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Піджак у стрази та намистинки

У тренді — піджаки, оздоблені стразами та намистинками. Це може бути орнамент по рукавах або на спині. Також мають гарний вигляд окремі невеликі малюнки, які імітують брошку.

Фото: Pinterest
Фото: Pinterest

Джинсові куртки із мереживом

Джинсові куртки продовжують бути модними. Оздобте їх гарним мереживом, аби виділятися із натовпу. Такий верхній одяг буде пасувати і під штани, і під шорти, і під джинси, і під спідницю.

Фото: Pinterest

Кофтинка із принтом “гусячі лапки”

Одяг від Коко Шанель продовжує бути в моді. Цією весни обирайте гарні кофтинки на ґудзиках із принтом “гусячі лапки”. Це може бути чорно-біла класика або гламурний рожевий, помаранчевий, чи креативний зелений кольори.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: stylewe.com
Фото: posh.mk

Нагадаємо, раніше ми писали про модне взуття на весну та літо. Для вас — добірка босоніжок, які можна сміливо купувати під будь-який гардероб.