Із чим носити білий одяг: трендові варіанти для літа 2024 (ФОТО)

Практичні поради
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка у білому костюмі, фото
Фото: Daughter of Uranus💙 Daughter of Uranus

Стилісти показали наймодніші варіанти одягу в білому кольорі

Якщо ви хочете оновити свій літній гардероб і не вирішили, що саме купити, зверніть увагу на речі білого кольору. Саме він став лідером серед усіх відтінків цього сезону. Раніше ми писали про наймодніші босоніжки на теплу пору, а тепер покажемо, як може виглядати жінка у білому, не будучи нареченою.

У тренді білі костюми, сукні сарафани і набори. Наприклад, білі шорти до коліна стильно будуть виглядати із білим топом на ґудзиках, який імітує корсет. У такому одязі можна піти і на прогулянку, і на роботу, якщо на вулиці шалена спека.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Жінка у білому костюмі, фото
Фото: Pinterest

Не менш стильно виглядають білі сукні та сарафани. Вони можуть бути і довгими, і короткими, залежно від уподобань модниці. Одягайте до білого будь-яке взуття та аксесуари. До такого гардероба буде пасувати все: від контрастних кольорів, до золотистого або сріблястого відтінків.

Білий колір має чимало переваг. Наприклад, у ньому не так гаряче, тому що він відбиває сонячні промені. А ще саме в білому жінка виглядає найбільш розкішно та елегантно. Єдиний мінус такого одягу — це те, що він швидко забруднюється.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Жінка у білих шортах і топі, фото
Фото: Pinterest

Але, насправді, усе забруднюється однаково, і зазвичай ввечері все одно потрібно освіжити свій гардероб. Купуйте одяг із натуральної тканини, аби під час прання ви не мали проблем із тим, що щось не може відіпратися.

Жінка у білому піджаку, фото
Фото: Pinterest
Жінка у білому сарафані, фото
Фото: Pinterest
Жінка у білій сукні, фото
Фото: go.hotmart.com

Раніше ми писали, як визначити розмір ноги. Експерт розповів, як правильно міряти ногу, аби легко купувати взуття онлайн, і не розчаруватися.