Купальник — під фігуру! Як обрати бездоганний фасон — практичні поради

Практичні поради

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Фото: your.angie

Підбираємо найгарніший купальник на літо

З початком літнього сезону жінки загадуються над питанням, який купальник придбати на пляж. Крім вибору кольору акцент — на фасоні. Раніше ми писали, як підготувати гардероб до літа, а тепер розкажемо, як правильно обрати купальник.

Аби купити найкращий купальник для себе, необхідно визначити свій тип фігури. Усього модельєри розрізняють 4 головні типи: пісковий годинник, груша, перевернутий трикутник, яблуко і прямокутник.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Фасони для різних типів фігури:

Фігура “пісковий годинник”. Для такої фігури пасуватимуть класичні бікіні, геометричний принт, мереживо та закритий купальник.

Для фігури типу “груша” потрібно робити візуальний акцент на бюстгальтері. Він повинен бути світлого кольору, з горизонтальними акцентами. Верх може бути із блискітками, паєтками та стразами. Водночас плавки повинні бути темного кольору без принту.

Фото: tiny-bikini.com.ua

Для фігури “перевернутий трикутник” будуть пасувати купальники, які не мають акценту на верхню частину. Колір і фасон повинен візуально розширювати стегна. Обирайте варіанти, де плавки світлих кольорів, із яскравим принтом чи блискітками.

Для жінок із фігурою типу “яблуко” потрібно візуально створювати ефект талії. Це вдало роблять купальники, які мають темні вставки збоку, а світлі — у центрі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: ENME.moda

Для фігури типу “прямокутник” будуть пасувати купальники з металізованої тканини, блискітками та паєтками. Доречні бюстгальтери із глибоким декольте, діагональними малюнками в зоні талії, рюшами чи мереживом на плавках.

Раніше ми писали про старомодні речі. Дизайнери назвали одиниці гардероба, які не варто носити у 2024 році.