Побачите на розпродажі - тікайте якомога далі: які речі не варто купувати цього року

Практичні поради
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото чоловіки і жінки на шопінгу
Фото: www.06239.com.ua

Такі предмети не варто купувати на розпродажі, щоб не зіпсувати модний смак

На більшість представниць прекрасної статі слово “розпродаж” діє просто магічним чином. Підвищується серцебиття, поліпшується настрій, а рука одразу тягнеться перевірити, скільки грошей присутні у гаманці. Чоловіки здебільшого купують речі за потребою, а жінки нагадують мисливців на полюванні.

Іноді після покупки приходить прозріння. Тоді жінки надзвичайно дивуються, навіщо вони придбали стільки речей, багато з яких вже вийшли з моди. Тому потрібно зауважити, які речі краще оминати на розпродажі, щоб не витратити даремно гроші, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Діряві джинси

Такі штани цього року втратили свою актуальність. Зараз популярні класичні фасони, без зайвих деталей та фурнітури, а велика кількість дірок лише псуватиме ваш образ.

На фото дівчина в дірявих джинсах
Фото: Freepik

Піджаки минулих сезонів

Збирати колекцію застарілих фасонів піджаків - не найкраща ідея. Адже мода повернеться не так швидко, тому вони лише займатимуть місце у гардеробі.

На фото старомодний піджак
Фото: shafa.ua

Синтетичні светри

Такі речі “повівають” дешевизною та відсутністю смаку. Якісний виріб рідко трапляється на розпродажі, адже прослужить довше та не втратить форму і колір після прання.

На фото синтетичний светр
Фото: intertop

Жахливі кросівки

Величезні дивні кросівки вже давно не у моді. Вони можуть спотворити фігуру та бути незручними при ходьбі. Краще обирати класичні моделі, які зручні при носінні.

Креативні речі

Експерименти з одягом можуть бути цікавими, але якщо фантазія дизайнерів не схожа на божевілля. Існує ризик, що придбану рожеву балетну пачку у стразах ви навряд одягнете, хоча б раз у житті.

На фото балетна пачка фіолетового кольору
Фото: pngwing
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, які речі обов’язково потрібно придбати на розпродажі. Це вигідна інвестиція та вдало вкладені кошти.