Зводять з розуму! 9 стильних речей, які чоловіки обожнюють бачити на жінках

Практичні поради

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Що насправді приваблює чоловіків у жіночому гардеробі. Фото: instagram.com/kyliejenner

Дізнайтесь, що обожнюють чоловіки в жіночому одязі

Звісно, ми одягаємося "для себе", а чоловіки не завжди розуміються в питаннях моди. Однак бувають випадки, коли можна подумати про те, що подобається їм. Наприклад, напередодні першого побачення. Тому далі ми розповідаємо про 9 елементів гардероба, які не дають спокою чоловікам.

Одразу скажемо: ні, чоловікам не подобаються надто відверті образи, тому не варто вдягати все з цього списку одночасно. Але трохи підкоригувати свій стиль відповідно до їхніх уподобань може бути корисним!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Обтислі джинси. Попри те, що ми в захваті від вільних моделей, чоловіки часто надають перевагу джинсам по фігуру. Вони підкреслюють форми та роблять акцент на стрункості ніг.

Декольте. Чоловікам подобається красиве декольте, але важливо не переборщити: занадто глибокі вирізи або видима білизна можуть створити неправильне враження.

Взуття на підборах. Чоловіки захоплюються тим, як змінюються хода й постава жінки на підборах. Однак тут важливо обирати зручну висоту, адже невпевнена хода через незручне взуття може викликати більше сміху, ніж захоплення.

Відкриті плечі. Шия, ключиці та плечі — це частини тіла, які чоловіки вважають дуже привабливими. Сукні та топи з відкритими плечима у тренді, тож це чудовий час, щоб скористатися цією модною тенденцією.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Чоловіча сорочка. Звичайна біла сорочка чоловічого крою — це справжній "афродизіак". Її можна комбінувати зі скінні-джинсами або спідницею-олівцем, підкреслюючи талію ременем.

Окуляри. Чоловіків часто приваблюють окуляри на жінках. Особливо популярні моделі з великими чорними оправами або у формі "котячого ока".

Відкрита спина. Спина — це ще одна зона, яка подобається чоловікам. Одяг із відкритою спиною, наприклад, коктейльна сукня або топ із закритим передом, допоможе зробити образ привабливим і водночас елегантним.

Спідниці та сукні з розрізами. Довгі спідниці не дуже популярні серед чоловіків, але розрізи додають інтриги та створюють спокусливий ефект, не відкриваючи занадто багато.

Напівпрозорі панчохи. Чорні шовкові панчохи — класика, яка завжди приваблювала чоловіків. Але варто уникати занадто сміливих візерунків.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А раніше ми розповідали, чому ваші образи не виглядають так, як вбрання fashion-блогерів з Instagram. Дізнайтесь, що вам потрібно змінити у своєму стилі.