Аутфіт, який підкорить його серце: як одягнутися на перше побачення

Ми та чоловіки
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

пара на першому побаченні фото
Фото: unsplash.com

Зробити перше побачення ідеальним допоможуть ці поради

Підготовку до ідеального побачення можна почати з власного образу. Як скласти аутфіт, що варто врахувати та які кольори обрати — читайте в нашому матеріалі.

Як одягнутися на перше побачення: поради для успішної зустрічі

Як каже стара приказка, ніколи не буде другого шансу справити перше враження. Коли справа доходить до першого побачення, хочеться бути впевненою, що все правильно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Використовуючи наукові дослідження та психологічні дослідження про привабливість, видання southerntide.com склало поради для тих, хто збирається на першу зустріч з хлопцем.

Одягайте те, що змушує вас почуватися впевнено

Доведено: найкраще вбрання для першого побачення — це те, в якому ви відчуваєте себе на висоті. Хоча це звучить банально, поведінкові дослідження доводять, що коли ви добре виглядаєте, ви почуваєтеся добре.

Одягайте червоне або чорне

На думку психологів-кольорологів, найкращими кольорами для першого побачення є червоний і чорний. Одягнувши ці два романтичні кольори, ви виглядатимете привабливішою та бажанішою для свого обранця. Хоча існує очевидний підсвідомий зв'язок між червоними трояндами та романтичними подіями, такими як День святого Валентина, вчені виявили, що цей зв'язок лежить глибше, ніж ці культурні контексти.

Уникайте помаранчевого та коричневого кольорів

Важливо також знати, що не варто одягати на перше побачення. На думку експертів, краще уникати помаранчевого і коричневого кольорів для першого побачення та співбесіди.

Чому? Помаранчевий — це колір, який використовується, щоб привернути увагу людей. Його використовують для попереджувальних знаків, будівельних конусів і захисного спорядження, тому одягнувши помаранчевий на перше побачення, ви можете послати підсвідомий сигнал про те, що ви поверхневі та шукаєте уваги. Коричневий колір має протилежний ефект. Хоча цілком нормально носити коричневі аксесуари (бажано пару гладких шкіряних оксфордів або улюблену сумочку), занадто багато коричневого може зробити вас нудною і надмірно серйозною.

Одягайте щось зручне і практичне

Мова тіла — ще одна ключова частина створення гарного першого враження на побаченні. Носіння незручного одягу - вірний спосіб подати сигнал, що ви не дуже добре проводите час. Можливо, ви схрещуєте руки, щоб зігрітися, бо не взяли з собою пальто, або тримаєте сумочку на животі, бо сукня вам затісна, але ваш кавалер легко може інтерпретувати мову вашого тіла як щось інше.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Крім того, зручне і практичне вбрання для першого побачення дозволить вам повністю включитися в розмову. Замість того, щоб думати про те, що ваші туфлі натирають або сорочка постійно задирається, ви можете зосередитися на створенні більш глибокого зв'язку з іншою людиною.

Раніше ми розповідали про 6 речей, які дратують чоловіків у жінках . Від таких "деталей" в образі варто відмовитися.