Від минулого до майбутнього. Український бренд COVER випустив унісекс-колекцію: фото та ціни

Шопінг

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Бренд COVER представив нову колекцію для тих, хто подорожує шляхом самоприйняття та розширив своє позиціювання. Фото та ціни на дизайнерський одяг — вже на HOCHU.ua!

COVER випустив нову унісекс-колекцію та оновив маніфест бренду, оголосивши боротьбу зі стереотипами, що обмежують індивідуальність людей. Бренд закликає відмовитися від уваги до суспільних деструктивних фреймів та сміливо висвітлювати свою автентичність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Анастасія Федорова, генеральний та креативний директор COVER, підкреслила, що стереотипи переслідують всіх. Це надихнуло її створювати речі для всіх, незалежно від їхньої гендерної приналежності.

З розвитком бренду, я зрозуміла, що насправді стереотипи не привʼязані до гендеру та усвідомила, що у нашому світі вони переслідують усіх. Рожеве — для дівчат, блакитне — для хлопців.  Стільки поганого довкола відбувається саме через заперечення вибору інших. У сучасному суспільстві ми маємо святкувати індивідуальність кожного, а не намагатись влізти в рамки звичних традиційних шаблонів. Це надихнуло нас стати брендом для всіх,

— каже вона

Нова колекція, представлена під гаслом "Від Традиції до Трансформації", втілює злиття традицій і сучасності, відображаючи перехід від минулого до майбутнього зі збереженням власної сутності. Ціни — не демократичні. На сайті бачимо, що за піджак доведеться віддати 14600 грн, а за пальто — 18500. Спідниця та штани обійдуться в 9500 та 9200 грн, сорочка коштує 7800, а топ — 4200.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше ми розповідали, що Jerry Heil випустила власну колекцію одягу у колаборації з відомим брендом. Співака стверджує, що ці речі підійдуть сміливим та тендітним дівчатам.

Фото: cover-apparel.com