Фасони джинсів, які зроблять з вас бабусю: від яких моделей відмовитися, щоб не мати старомодний вигляд

Модні тренди

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Фото: gasanova

Такі джинси краще заховати у шафу

Джинси - це універсальна річ у гардеробі кожної людини. Їх можна вдало комбінувати з різноманітним одягом та створювати безліч цікавих образів на кожен день та стильні вечірки.

Кожного року тенденції моди змінюються, але не забуваємо, що мода циклічна і завжди повертається через роки. Зверніть увагу, які джинси вже не актуальні у цьому сезоні та сховайте їх якомога далі у шафу, чекати свого часу, розповідає apostrophe.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З завищеною талією. Цього року потрібно попрощатися з такими моделями, адже вони порушують пропорції фігури, роблять образ неохайним та можуть додати віку.

Фото: unimarket

Скінні. Такі фасони були у шафі кожної модниці. У різних кольорах, з оздобленням та без, вишивкою та додатковими кишенями. Але цього року такий фасон і укорочені моделі не у моді. Щоб мати стильний вигляд краще обирати прямі варіанти чи широкі джинси.

Фото: pinterest

Джинси-бойфренди. Такі джинси створюють простий, невимушений стиль, але зазвичай пасують лише деяким фігурам. Хорошою альтернативою можуть стати татові джинси - гарно сидять, комфортні і можна гарно підкреслити верх стильним піджаком.

Фото: pinterest.com

Капрі. Це короткі штани, які у різні часи були шалено популярні. Проте у 2024 році краще забути про цей фасон. Капрі краще уникати, особливо жінкам у віці.

Фото: temu

Джинси з елементами декору та багатьма прикрасами. Різне каміння, стрази, наліпки, малюнки, бахрома, латки, аплікації поки відкладаємо у сторону. Штани з такими елементами можуть додати віку. Як альтернативу обирайте яскраві потертості, ефектні шви, розриви різної величини та прикраси зі стразів.

Фото: pinterest.com

Джинси у дірках та потертостях. Забудьте про них у 2024 році. Так, як у моді однотонний денім та невибаглива простота, дірки та потертості відвертатимуть від образу, а так дуже легко загубитися.

Фото: styleopt
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про джинсові спідниці, які варті вашої уваги. Саме ці моделі популярні у 2024 році.