Джинсовий шик: спідниці, які зараз у тренді (ФОТО)

Модні тренди
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото джинсова спідниця
Фото: poradnuk

Джинсова спідниця - необхідна покупка цього сезону

Джинсові спідниці займають особливе місце у гардеробі та серцях багатьох жінок. З ними можна створювати різноманітні образи , вдягати у будь-яку погоду та на різноманітні події: від вечірок до комбінування робочого стилю.

У цьому сезоні потрібно придивитися до кількох популярних стилів, які гідні вашої уваги. Вони досить актуальні та сподобаються багатьом модницям, розповідає e xpert.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Спідниці денім-міні. Такий фасон завжди у тренді. Зверніть увагу цієї весни на спідниці з принтами, вишивкою та вицвілими елементами, обробкою на рубчик та додатковими елементами.

На фото жінка у джинсовій спідниці
Фото: azuri.ua

Спідниці у стилі 90-х . Можна обирати серед виробів з високою талією та завищеним прорізом, або звернути увагу на моделі з вужчими силуетами і довжиною до середини стегон.

На фото довга джинсова спідниця
Фото: onebyone

А-силует. Спідниці у такому стилі цієї весни стали знову шалено популярними. Вони гарно підкреслюють талію і здатні створити ніжний, елегантний та чарівний образ.

На фото спідниця А-силуету
Фото: kasta.ua

Декоративні елементи. Цього сезону модні спідниці з декоративними елементами. Це може бути вишивка, мереживо, прорізі, паєтки.

На фото спідниця у стилі бохо з вишивкою
Фото: myboho

Спідниця з обробними краями. Особливий шарм і вишуканість спідниці додають оброблені краї.

На фото джинсова спідниця
Фото: joy-pup
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали про 10 найвишуканіших шкіряних спідниць . Оберіть свій варіант, щоб додати своєму образу стилю та неповторності.