Купувати кондиціонер більше не доведеться! Як пом'якшити речі звичайною содою

Лайфхаки

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

М'які речі без кондиціонера. Фото створене ШІ, ХОЧУ!

Не обов'язково використовувати кондиціонер для пом'якшення речей

Далеко не усі речі можна прати з застосуванням кондиціонера. Адже після такого прання їх можна буде викинути. Проте є спосіб, який дозволить отримати м’які речі без спеціальних засобів для пом’якшення.

Куповані кондиціонери можна замінити різноманітними засобами без погіршення ефекту. Як пом’якшити тканину та не зашкодити пральній машинці, розповідає obozrevatel.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Звичайна кальцинована сода чудово допоможе повернути м’якість речам, тканинам та махровим рушникам. Окрім відмінного результату вона не впливає на деталі машинки та не завдасть жодної шкоди.

Сода чудово впорається з завданням навіть у прохолодній воді, але значно кращий ефект спостерігається, якщо температура буде гарячою. ЇЇ можна використовувати для замочування речей та кип’ятіння, а також при ручному пранні. Соду можна додати при пранні дитячих речей замість прального порошку. Вона абсолютно безпечна та не викликає алергічних реакцій.

Головне, не перевищувати дозування, а діяти так, як вказано на упакуванні. Найкраще засипати соду у барабан пральної машинки, так вона діятиме найефективніше, підсилить дію прального порошку, чудово відпере складні забруднення та позбавить неприємних запахів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як точно визначити дозування пральних засобів на одне прання. Адже більшість людей не володіють такою інформацією.