Після прання з кондиціонером ці речі можна викинути: що не перуть з даним засобом

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Здається, що прання - це найлегша робота з  усіх домашніх обов'язків. Закинув речі до пральної машини, і вільний. Проте тут є свої важливі нюанси. Як правильно прати чорні речі, що додавати до прання, який порошок краще вибрати та сортувати не лише за кольором, а й за типом тканини. Перевантажувати барабан також не варто, щоб не поламати машинку.

Багато господинь при кожному пранні використовують кондиціонер, адже тоді білизна приємно пахне і менше електризується. Проте, мало хто знає, що є речі, які взагалі не можна прати з додаванням кондиціонера, інформує pixelinform .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Які речі не варто прати з кондиціонером:

Речі з натурального шовку.

Шовк можна прати у машинці, проте лише на делікатному режимі. Кондиціонер може стати причиною появи розводів на тканині і річ втратить свій первинний вигляд.

Кашемір та вовна.

Кондиціонер погано виполіскується з таких тканин, тому вони здаватимуться липкими і стануть погано зберігати тепло.

Спортивний одяг.

Вологовідвідні тканини, з яких робиться одяг для спорту можуть втратити свої поглинальні властивості внаслідок дії кондиціонера.

Махрові рушники.

При доданні кондиціонера рушники довго сохнуть і з'являється неприємний запах, а також тканина перестає поглинати вологу

Не потрібно додавати кондиціонер до прання пухових виробів, льону, коригувальної білизни, купальників та речей з мікрофібри.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Щоб речі не втрачали своїх властивостей і гарного зовнішнього вигляду, завжди уважно вивчайте склад на етикетці перед пранням. Нагадуємо, є засіб який  додавати до прання  категорично заборонено , тому що це може зіпсувати одяг і пральну машинку.