Від вм'ятини на лінолеумі не лишиться і сліду: цей простий трюк прибере будь-який дефект за 30 сек

Лайфхаки

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Як прибрати сліди від меблів на лінолеумі самостійно. Фото: plitkashop.com.ua

Ділимося двома лайфхаками, які зекономлять вам і гроші, і нерви

Якщо у вас вдома постелений лінолеум, ви добре знаєте, що відмити його буває не так вже й просто. Лайфхаками, які допоможуть легко впоратися з брудом, ми вже ділилися, тож сьогодні розповімо, як вирішити іншу проблему — прибрати вм'ятини з цього популярного матеріалу для підлоги.

Зазвичай від важких предметів, як-от стіл, шафа, диван чи холодильник, на лінолеумі лишаються сліди. Такі вм'ятини значно псують вигляд підлоги, тож цілком логічно, що господинь вони дратують. Однак є надійний домашній спосіб позбутися цієї проблеми всього за 30 секунд самостійно. Ним ділиться prostoway.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як прибрати вм’ятини на лінолеумі вдома: названо найпростіший спосіб

Для того, щоб вирішити проблему, нам знадобиться звичайний фен, яким ви сушите волосся. Ним протягом 20-30 сек потрібно прогріти проблемне місце — цього часу буде достатньо, щоб вм’ятина сама розпрямилася під натиском гарячого повітря. Якщо не спрацювало, то потрібно потримати фен трохи довше. Так, якщо вм’ятина вже застаріла й досить глибока, часом її треба обробляти потоком гарячого повітря по 2-3 хв.

Якщо і це не допомогло, не засмучуйтесь. Є ще один перевірений метод: беремо чисту вологу тканину, яку не шкода, стелимо її на проблемне місце і проходимося по тканині кілька разів праскою. Після цього від вм’ятини не повинно залишитися й сліду!

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А як очистити підлогу всього за хвилину, ми розповідали тут. За допомогою цього хитрого трюку вам вдасться без зайвих зусиль прибрати шерсть і волосся з-під ніг!