Чиста підлога за 1 хвилину: як швидко зібрати шерсть і волосся

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На совок замітають віником сміття
Фото: porady

Прибрати волосся і шерсть з підлоги швидким способом

Людина втрачає до 100 волосин на день. І всі вони осідають на підлогу, м'які килими та поверхні будинку. А скільки шерсті "гублять” домашні улюбленці, навіть не злічити. Тому господині прагнуть знайти спосіб, щоб впоратися з цією проблемою блискавично швидко.

Можна нескінченно пилососити, викликати регулярно клінінгову службу чи одягнути тваринок і себе у скафандр. А можна застосувати ефективний спосіб, якій допоможе зібрати волосся і шерсть за лічені хвилини, розповідає ukr.media.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Для цього простого способу не потрібні дорогі інгредієнти чи спеціальний інвентар. Достатньо звичайного віника чи щітки з довгою ручкою і двостороннього скотчу. Потрібно намотати на низ предмета липку стрічку і зняти захисну плівку.

Далі просто пройдіться віником по всьому будинку замітаючи підлогу та всі доступні поверхні: шафи зверху, підвіконня, радіатори опалення та інші забруднені місця. Волосся, шерсть, пил та дрібні частинки бруду прилипатимуть до липкого покриття і кімнати будуть чистими. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прибирайте, поки наклейка не перестане діяти від налиплого сміття, а тоді просто замініть на нову. З таким способом ви не знайдете у будинку жодної волосини. Після цього вимийте підлогу з сіллю чи мийними засобами та насолоджуйтеся чистотою.