Українські ялинки: трендовий зимовий декор для інтер'єру 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

До кінця зими ще 2 місяці, але чимало господинь не бажають повністю прибирати святковий декор. Якщо ви теж любите оздоблювати оселю гарними деталями, зверніть увагу на універсальні зимові ялинки в українському стилі. Раніше ми писали, як намалювати картину на зрізі дерева, а тепер розкажемо, як іще можна використати національну хустку.

Декоративні ялинки пасуватимуть для будь-якого стилю інтер'єру. Ними можна прикрашати і спальню, і кухню, і залу, і коридор при вході додому. Яскраві та святкові зимові прикраси будуть доречними будь-де.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ялинки можуть мати різні кольори та розміри. Обирайте висоту, яка вам найбільше підходить до тієї чи іншої кімнати. Оскільки національні хустки мають розмаїття відтінків, визначте, які саме будуть найкраще підходити саме для вас.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ялинка може бути на ногах у шкарпетках, може сидіти, може рости у горщику, або просто мати стандартну підставку, аби стояти на полиці. Декоративних ялинок ставте разом чи окремо, в залежності від вподобань. Вони додадуть ексклюзивності та затишку вашому дому.

Раніше ми писали, як не варто фарбувати стіни у 2024 році. Дизайнери назвали 5 старомодних кольорів, які швидко набридають.

Фото: Pinterest