Не фарбуйте так стіни: 5 кольорів, які вийдуть з моди у 2024 році (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Якщо ви вирішили оновити ремонт у Новому році, зверніть увагу на поради дизайнерів. Частина відтінків, до яких так звикли люди, вийде із моди. Раніше ми писали, як своїми руками зробити скляну кулю зі снігом, а тепер розкажемо, які відтінки стали старомодні.

Дизайнери розповіли, які кольори не варто використовувати для ремонту в Новому році. Вони не лише вийшли із тренду, а і швидко набридають, і часто навіть можуть дратувати господарів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Червоний

Колір самовпевненості й водночас агресії більше не в моді для інтерєру. Попри те, що він робить гарний контраст із іншими відтінками, червоний “знищує” затишок оселі. Замініть його м'яким, пудровим кораловим.

Не фарбуйте так стіни: 5 кольорів, які вийдуть з моди у 2024 році (ФОТО) - фото №1

Помаранчевий

Це — колір боротьби. Він надихає і піднімає настрій, проте у Новому році виходить із тренду. Помаранчевий замініть персиковим або абрикосовим. Ці відтінки додадуть затишку, і до них пасує набагато більше кольорів.

Не фарбуйте так стіни: 5 кольорів, які вийдуть з моди у 2024 році (ФОТО) - фото №2

Сірий

У новому році сірий колір стане відтінком депресії та поганого настрою. Відмовтеся від нього. Обирайте білий, молочний, бірюзу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Не фарбуйте так стіни: 5 кольорів, які вийдуть з моди у 2024 році (ФОТО) - фото №3

Коричневий

У новому році більше не будуть модними ані шоколадний відтінок, ані капучіно. Час відходити від усіх коричневих тонів, які для більшості асоціюються із радянщиною. Обирайте кардинально новий стиль. Наприклад, білий і темно-синій, із золотою гарнітурою.

Не фарбуйте так стіни: 5 кольорів, які вийдуть з моди у 2024 році (ФОТО) - фото №4

Жовтий

Колір знання і хорошого апетиту стане кольором роздратування у Новому 2024 році. Беріть більш приглушені відтінки, і не такі світлі. Знову ж таки, краще обрати персиковий. Якщо ви хочете підібрати контраст до фіолетового, зверніть увагу на золото, а сам фіолетовий колір висвітліть до відтінку блідої лаванди.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Не фарбуйте так стіни: 5 кольорів, які вийдуть з моди у 2024 році (ФОТО) - фото №5

Раніше ми писали, як своїми руками зробити імітацію декоративного каміну. До вашої уваги — доступний майстер-клас, який зможуть повторити і дорослі, і підлітки.

Фото: Pinterest