Дизайнери представили ТОП-3 ідеї для інтер'єру коридору 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Якщо ви вирішили оновити коридор, зверніть увагу на поради експертів. Дизайнери показали 3 наймодніших стилі на 2024 рік. Раніше ми писали, які кольори інтер'єру вийшли з моди, а тепер покажемо, як іще може виглядати коридор.

Дизайнери показали нестандартні рішення ремонту в коридорі. Ці ідеї модні, креативні, не набридають і можуть бути гарним місцем для фотографій. А ще завдяки сучасним меблям-трансформерам навіть маленькі коридори стануть зручними у користуванні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Вишуканий коридор

До вашої уваги — коридори у світлих тонах із акцентом на мармур та золото. Такий варіант виглядає благородно, розкішно і показує гарний смак господині. Коридор — це не місце, де в купі лежить взуття, а територія, яка радо зустрічає свого господаря.

2. Нарядний коридор

У моді — коридори, які мають у своєму інтер'єрі елементи розпису чи мозаїки. Наприклад, це може бути плитка для підлоги або частина стіни. Входячи до квартири, вишукані візерунки одразу піднімають настрій і надихають до творчості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

3. Контрастний коридор

Зверніть увагу на коридорі із контрастними кольорами. Вони нестандартні, довго не набридають і завжди виглядають просторо і незвично. Таке приміщення доречно оздоблювати дзеркалами та додавати побільше освітлення. Тоді ваш коридор буде ультрамодним.

Раніше ми писали про універсальний зимовий декор для дому. До вашої уваги — стильні та нестандартні рукавички, які стануть гарною прикрасою оселі.

Фото: Pinterest