Кухня у жовтих відтінках: новий тренд весни 2024 (ФОТО)

Дизайн та інтер'єр
506

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Як виглядає жовта кухня в інтер'єрі

Дизайнери показали стильні варіанти кухні в жовтих відтінках, які стануть затишним місцем вашої оселі

Якщо ви хочете змінити ремонт на кухні, зверніть увагу на поради дизайнерів. Цієї весни в моді жовті відтінки. Цей колір доречний і для меблів, і для стін. Раніше ми писали, як обрати бездоганні штори, а тепер покажемо, якою може бути кухня у жовтих кольорах.

Стильно робити жовтими не тільки меблі. У моді — стіни та стеля у цих відтінках, текстиль або м'які частини стільчиків. Жовтими можуть бути й деталі інтер'єру: горщики для вазонів, картини, посуд і рушники.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото створене за допомогою ШІ, Хочу.ua
Фото: Pinterest
Фото: Pinterest

Жовтий колір на кухні має гарний вигляд із білим, молочним, сірим, світлим коричневим та оливковим. Якщо ви любите контраст, скомпонуйте жовті відтінки з чорним, темним смарагдовим і шоколадним.

Не забувайте і про фактуру меблів. Теплі відтінки жовтого кольору будуть мати гарний вигляд на дерев'яних поверхнях. Глянцевим, гладким пасуватимуть світло-жовті та холодні лимонні тони.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Livspace
Фото: homelane.com

Якщо ваша кухня виконана під дерево, додайте на стільці чи диванчик декоративні жовті подушечки. Якщо глянцева сучасна — повісьте легкі жовті штори, а на кухонний стіл поставте прозору вазу із жовтою гілкою чи квітами.

Фото: decorfacil.com
Фото: Natalia Cadabniuc

Раніше ми писали, як стильно сервірувати стіл. Для вас — гарні ідеї, як покласти столове наряддя та серветки.