Як обрати бездоганні штори: 3 секрети від експертів

Дизайн та інтер'єр
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Штори не лише захищають від світла. Вони додають затишку та є додатковою окрасою інтер'єру. Раніше ми писали про найгарнішу кольорову гаму для кухні, а тепер розкажемо, як правильно підібрати штори.

Експерт розповів 3 секрети вибору бездоганних штор, пише homesandgardens.com.  Завдяки цим підказкам обрати найкращі відтінки текстилю може навіть не професіонал.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

1. Атмосфера

Уявіть, як ви хочете почувати себе у кімнаті, де підбираєте штори. Яка атмосфера вам буде комфортною та затишною? Якщо це зала, де ви приймаєте гостей, бездоганним рішенням буде обрати штори теплих відтінків.

Для спальні підійдуть блакитний, зелений, синій та фіолетовий кольори. Вони заспокоюють та надихають. Обирайте їхні пастельні тони, аби штори додавали затишку.

Як обрати бездоганні штори: 3 секрети від експертів - фото №1
youtube.combrownlow.net.au

2. Природне світло

Різний колір штор стримує більше або менше сонячних променів. Наскільки темною ви хочете зробити кімнату? Жовті штори будуть пропускати теплі відтінки, сині — прохолодні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Як обрати бездоганні штори: 3 секрети від експертів - фото №3
li.ndsay.payne726

3. Колір стін у кімнаті

Важливо звернути увагу на колір стін, де ви хочете вішати нові штори. Якщо ви хочете, аби штори виділялися, обирайте контрастні до стін відтінки. Наприклад, до білих і сірих стін пасуватимуть сині, червоні чи теракотові штори.

Як обрати бездоганні штори: 3 секрети від експертів - фото №4
daddy-cool.gr

Раніше ми писали про кольорові двері в інтер'єрі. Дизайнери показали, як можуть виглядати неординарні відтінки у кольорових коридорах.

Головне фото: oshtorah.com