Внесіть це в землю при перекопуванні - і врожай буде королівським

Сад і город

Марія Дума

Редакторка стрічки новин

Збір врожаю вже закінчується, але що не закінчується ніколи, то це роботи на городі. Ми розповідали про обов’язкові справи, які треба переробити на ділянці до кінця листопада.

Крім цього, необхідно ще й перекопати землю та внести добрива. Це запорука гарного врожаю у наступному сезоні. Завдяки одному ефективному засобу, можна збагатити ґрунт поживними речовинами. Про нього розповіли на порталі “Доброта”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Це добриво дуже корисне саме восени. Мова піде про доломітове борошно. Воно допоможе відновити ґрунт без підвищення його кислотності.

Доломітове борошно варто додати у землю під час перекопування. Воно нейтралізує кислу реакцію, а також збагачує ґрунт кальцієм й магнієм.

Доломітове борошно раціонально використовувати саме під час осіннього перекопування. Це дасть речовині час засвоїтися та почати діяти. Один раз внесене добриво буде ефективним протягом 3-5 років.

Що важливо, при внесенні доломітового борошна не варто додавати азотні добрива. Між ними повинна бути перерва - не менше тижня між внесеннями.

Доломітове борошно - це корисна речовина, безпечна для культур. Вона насичує ґрунт корисними елементами й підвищує врожайність.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Найефективніше його вносити на грядки, де ви плануєте вирощувати капусту, буряк, гарбуз, цибулю та огірки. Також ми розповідали, як до зими підготувати садовий інструмент.