Як привести руки до ідеального стану після городніх робіт: найкращі засоби від земляного бруду

Сад і город
1 279

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Відмити руки після городу. Фото: greenpost

Турбота та піклування про шкіру рук після городу є важливою процедурою

Робота на городі може негативно відображатися на шкірі рук. Робота з землею, перебирання ягід, виривання бур’янів часто призводять до пересихання рук, тріщин та лущення шкіри.

Інколи земля і трава можуть в’їстися глибоко у шкіру, тому відмити її буває надзвичайно складно. Але існують дієві способи, повернути рукам привабливість і доглянутий вигляд, розповідає zhuri.zapisi.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Дуже важливо після городніх робіт ретельно очистити шкіру. Для цього намагайтеся використовувати засоби, які не пересушують руки. Далі необхідно зволожити олійкою чи кремом. Також рекомендується під час роботи на городі користуватися спеціальними рукавичками. Вони допоможуть уникнути подразнення та пошкоджень, а також процес очищення та догляду за руками стане значно простішим та ефективнішим.

Як привести руки до ладу після городніх робіт

  • Милом та водою добре очистити руки;

  • обріжте та підпиляйте нігті;

  • зволожте шкіру кремом чи спеціальним засобом;

  • зробіть масаж рук;

  • при сильних забрудненнях зробіть скраб чи пілінг;

  • нанесіть зволожувальний лосьйон або крем.

Найкраще бруд відмивається спеціальним розчином: 100 мл перекису водню, 400 мл води, 20 мл нашатирного спирту та 15 мл мийного засобу змішайте між собою і з гарячої води зробіть ванночку. Потримайте 10-15 хвилин у воді, а потім злегка помасажуйте м’якою щіткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як мити руки від молодої картоплі. Адже після чищення бульби потрібно довго терти шкіру, щоб позбутися слідів.