Не доведеться навіть нічого шкрябати: ці копійчані засоби з вашої кухні допоможуть швидко відмити руки після городу

Лайфхаки
876
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото чисті та брудні руки
Фото: колаж Хочу!

Чудовий спосіб для чистих рук, якщо працюєте без рукавичок

Рукавички добре захищають руки від забруднень під час роботи на городі. Але більшість господинь не мають звички “одягати” руки, тому після городніх процесів відмити шкіру буває надзвичайно важко.

Якщо виконувати дії у рукавичках вам не до вподоби - потрібно вміти відчистити їх обережно, щоб не пошкодити шкіру. Адже жінки можуть вдатися до різних способів на кшталт тертя пемзою чи агресивними хімічними засобами. Який спосіб зробить руки чистими ніжно та обережно, розповідає dailynews.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Складники

  • Сода;

  • рослинна олія;

  • лимонна кислота.

Для початку зволожте руки водою. Далі насипте у долоні 1 ст.л лимонної кислоти та 1 ст.л рослинної олії, можна брати будь-яку, що знайдеться у будинку. Потрібно добре потерти долоні зовні та всередині, а тоді намилити милом і змити теплою водою.

З руками розібралися, а от нігті відмити значно важче. Треба зробити ванночку з соди та лимонного соку. Краще Потримайте руки у воді 10-15 хвилин та ніжно почистіть старою зубною щіткою кожен ніготь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відмити руки від трави, що в’їлася, буває так складно, як і від фарби. Пігменти проникають глибоко в шкіру, тому потрібно добре намагатися відмити їх до чистоти.