Захистить педикюр і не забруднить ноги: хитрий лайфхак для городників

Сад і город
1 906

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

Спосіб для чистих ніг на городі. Фото: ХОЧУ!

Робота на городі не обійдеться без забруднених рук та ніг

Городні роботи важко виконувати у білому одязі😂, аже робота з землею бруднить ноги, руки та уніформу. Раніше ми розповідали, як відмити руки від земляного бруду, а зараз пропонуємо цікавий лайфхак, як не забруднити ноги і вберегти свій педикюр.

Багато людей надають перевагу працювати на грядках босими. Тому ми пропонуємо просту хитрість для чистоти ніг, яку підгледіли у дачників на просторах інтернету.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Якщо ви хвилюєтеся, що забрудните ноги, поки сапаєте, поливаєте чи підживлюєте рослини - цей спосіб стане вам у пригоді. Адже так не хочеться взувати закрите взуття чи гумові черевики у сильну спеку.

Забезпечать чистоту і врятують ноги від земляного бруду, який так важко відмити, звичайні гумові рукавички. Лише одягнути їх потрібно не на руки, а на ноги. Насправді це досить зручно, адже на рукавичці п’ять пальців, які практично ідеально пасують ногам. Якщо ж і відчувається певний дискомфорт - то це зовсім невелика ціна за ідеально чисті стопи і пальці, які потім лише потрібно прополоскати у теплій воді і намастити кремом, а не витрачати купу часу на ванночку та тертя.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали, як почистити молоду картоплю, щоб не забруднити рук. Адже пігменти від бульби дуже важко відчистити.