Терти не доведеться: як відмити фломастер з дитячих рук

Лайфхаки
Іванна Кульбіда

Іванна Кульбіда

Редакторка стрічки новин

На фото дівчинка малює фломастером
Фото: dommino

Відчистити помальовані фломастером руки можна за лічені хвилини

Художня творчість дитини іноді знаходить вираження у різноманітних формах. Тоді помальованою виявляється шкіра, техніка, вікна і шкіра художника, але зовсім не альбом для малювання. Відчистити коректор , маркер чи фломастер з рук просто милом не вдасться.

Звичайно, можна довго терти милом чи скрабом руки дитини, але це не дасть бажаного результату, адже фарба сильно в'їдається у шкіру. А олія на малюнки фломастером діє зовсім неефективно.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але допомогти впоратися зі слідами фломастера допоможе звичайний жирний крем. Краще взяти дитячий, він гарно відтирає фарбу і пом'якшує шкіру. Нанесіть крем на помальовані ділянки товстим шаром та залиште на 15 хвилин, щоб засіб подіяв.

Потім просто змийте теплою водою і висушіть рушником. Крем ефективно прибере всі сліди від фломастера, особливо, коли вони свіжі. Якщо під рукою не знайдеться крем, можна застосувати господарське мило. Для цього нанесіть мило на мокрі руки та потріть щіткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми розповідали про легкий спосіб, який зможе повернути білосніжний вигляд пожовтілим речам . Для цього знадобляться прості, але ефективні засоби, які знайдуться у кожному будинку.