З Днем шефа! Найкращі привітання та картинки, якими можна привітати улюбленого керівника зі святом

Усі свята

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

День шефа щорічно святкують 16 жовтня, щоб відзначити працю тих, хто керує робочим процесом та несе значну відповідальність за виконання робочих завдань. Це свято присвячене всім директорам, керівникам та менеджерам. У нашому матеріалі ви знайдете зворушливі побажання своїми словами та листівки, якими можна привітати зі святом.

Історично дані свідчать, що ініціативу про створення Дня шефа запропонувала американська секретарка у 1958 році. Ймовірно, ця жінка відчувала глибоку подяку і повагу до свого начальника і вирішила, що він, подібно до багатьох інших керівників, заслуговує на власне свято. Ця пропозиція була прийнята, і в 1962 році штат Іллінойс офіційно затвердив це свято. З того часу багато інших країн також приєдналися до цієї традиції та почали відзначати День шефа 16 жовтня.

У нашому матеріалі ви знайдете найкращі привітання, якими можна привітати улюбленого керівника з Днем шефа. Картинки та побажання своїми словами ви знайдете далі!

Привітання з Днем шефа

***

Шановний начальник, вітаю вас з Днем шефа. Бажаю безмежного професійного зростання, стабільності у справах, успіхів та високої продуктивності. Нехай у вашому житті буде багато щастя, кохання, усмішок, радості та веселощів. Бажаю вам та вашим близьким міцного здоров'я, поваги колег та взаєморозуміння.

***

Вітаємо з Днем шефа! Бажаємо стійкого характеру, амбітних цілей, раціональних ідей та беззастережного процвітання. Нехай ви завжди залишаєтеся відмінним керівником та чудовою людиною. Бажаємо вам упевнено рухатися до успіху. Нехай ваше життя буде щасливим.

***

Вітаємо з Днем шефа і від щирого серця бажаємо бути найкрутішим керівником у світі, завжди знаходити найкращі розв'язання усіх питань, мати високе становище в суспільстві, заробляти багато грошей, робити близьких людей радісними та бути щасливою людиною. Зі святом!

***

Дорогий начальник! Вітаємо із Днем шефа. Бажаємо безперервного вдосконалення, стабільності у справах, успіхів та високої ефективності у роботі. Нехай у вашому житті буде багато щастя, кохання, усмішок, радості та веселощів. Бажаємо вам та вашим близьким міцного здоров'я, поваги колег та взаєморозуміння.

***

Прийміть наші щирі вітання зі святом — з Днем шефа! Бажаємо вам процвітання та виконання найграндіозніших планів, успіхів у роботі та всіх підприємницьких починаннях, нових перемог та досягнень. Нехай усе, що ви задумали та всі ваші прагнення здійснюються швидко і легко. Бажаємо вам міцного здоров'я, сімейного добробуту та щастя.

Також раніше ми розповідали вам про  Міжнародний день білої тростини. Що це за свято і як воно з'явилося? Дізнайтесь у нашому матеріалі.

Фото: daytoday.ua, life.nv.ua, "Факти ICTV"