Міжнародний день тещі та свекрухи: привітання та листівки з веселим святом

Усі свята

Ірина Майстренко

Фріланс-редакторка

У розділі "Свята" з'явилася свіжа порція новин щодо актуальних дат свят жовтня. Сьогодні світ відзначає Міжнародний день свекрухи і тещі. У цій статті ви знайдете найкращі привітання та листівки зі святом.

Історія свята розповідає про те, що Міжнародний день свекрухи і тещі завжди випадає на четверту неділю жовтня. У 2023 році це 22-е число. Святкова дата народилася в США і має назву Mother-In-Law Day. Цього дня, хоч він і не має офіційного статусу, вітають одразу двох "других мам": тещу і свекруху, жінок, які подарували світові наших других половинок.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Тому, незалежно від близькості стосунків зі свекрухою або тещею, обов'язково привітайте її. Вона оцінить ваші старання, а зворушливий прояв любові та поваги запам'ятає надовго. Можете бути впевнені, що і на якості ваших стосунків це також позначиться, особливо, якщо ви проявите ініціативу і подаруєте невеликий презент, спільне проведення часу в кафе, театрі або інший знак уваги. А почати пропонуємо вам з красивих побажань. Душевні привітання з Днем тещі та свекрухи шукайте далі.

З Днем тещі та свекрухи: привітання у віршах

Мами зазвичай дуже люблять побажання у вигляді поезії. Тому ми зібрали зворушливі привітання з Міжнародним днем тещі та свекрухи у віршах.

***
Привітаю від душі
Я чудову другу маму.
Мрій здійснення та краси,
Відпочинку на Багамах!
Щоб зятьок Вас поважав,
Справи завжди йшли у гору.
І щоб настрій завжди був,
В кожен день та в кожну пору!

***
Скільки квітів навесні,
Скільки листя в гаї,
Стільки здоров'я, щастя, радості
В житті ми вам бажаєм.
Щоб спокій і мир панували в родині,
Щоб щастя всміхалось при кожній хвилині.
Щоб горе минало і йшло в небуття,
Щоб радість завжди дарувало життя.

***
Бажаю гарних світлих днів
та ночей зоряних й казкових,
Щоб збулось все із ваших мрій,
Здоров'я, миру, літ чудових!
Хай усе погане відійде,
Хай доля квітне і вирує,
Життя хай щастя лиш несе,
Душа ніколи не сумує!
 
***
Хай пливе щасливо ваш життєвий човен
І минає легко береги круті,
І любові буде хай завжди він повен,
То найголовніше у людськім житті.
Нехай в душі завжди горять
Іскринки радості й чекання,
Нехай не знає серце зрад,
А тільки радість і кохання.

***
Хай душа повік не плаче,
Тиск туди-сюди не скаче,
Щоб смачненькі страви в мисці,
Речі в домі всі на місці,
Щоб здоров'я прибувало,
Сонце щедро зігрівало,
Щоби щастя, тещо мила,
Вас дощем рясним омило!

***
Не кожному зятю, повірте, везе,
Що теща його кісточки не гризе!
Мені, слава Богу, із цим пощастило,
Бо теща у мене і добра і мила!
Тому я Вас, тещо, обожнюю прямо,
З любов’ю й повагою кличу Вас "мамо"!
Хай тільки добро Вам дарує весь світ!
Вітаю Вас, мамо! Від зятя привіт!

День тещі та свекрухи: привітання в прозі

Обов'язково пробіжіться очима по наступних рядках. Вони виручать вас, коли захочете озвучити оригінальне привітання з Днем тещі та свекрухи своїми словами телефоном або за святковим столом.

***
Моя свекруха, моя друга мама, хочу сказати спасибі за Ваше ставлення материнське. За чуйність і доброту, за теплі слова, які я чую. Хочу побажати Вам сьогодні міцного здоров'я, сил і бадьорості духу. Ніколи не сумувати і завжди бути такою ж мудрою і великою жінкою. Нехай діти й онуки радують, а життя подарує ще багато щасливих і здорових років життя.

***
З Днем тещі! Бажаю завжди залишатися веселою і завзятою, доброю і чуйною тещею, розуміючою і щедрою, турботливою і люблячою мамою. Нехай зять носить на руках і цінує золото-тещу, нехай у житті Вашому все буде прекрасно, розкішно і чудово!

***
У День свекрухи хочу побажати завжди чудового настрою, бездоганного самопочуття, щирих посмішок і незмінного життєвого щастя. Нехай Ваш дім ніколи не відвідує смуток і горе, нехай завжди горить вогник любові і надії. У цей день хочу сказати Вам величезне спасибі за чоловіка, за Вашого сина, якого, нехай і не без частки ревнощів, Ви змогли мені подарувати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***
З Днем тещі. Бажаю сил і терпіння, здоров'я і натхнення, оптимізму і доброти, радості і щастя. Будьте найдорожчою, коханою мамою, розуміючою, турботливою тещею. Нехай зять поважає, любить і цінує, нехай кожен день вас тішить приємними подіями, посмішками близьких і дзвінким сміхом улюблених онуків. Будьте пустотливою, молодою, ласкавою, непосидючою, загалом, найчудовішою тещею у світі!

***
Дорога наша мама, улюблена бабуся і обожнювана свекруха! Бажаємо тобі довгих і нескінченно щасливих років життя, здоров'я і благополуччя. Бажаємо, щоб ти ніколи не сумувала, не хворіла і не тривожилася. Бажаємо, щоб ти завжди була такою ж доброю, чуйною і відкритою жінкою. Нехай твоя доброта приносить щастя тобі і всім тим, кого ти любиш.

***
З Днем тещі. Бажаю бути найдобрішою і найчуйнішою, найвеселішою і найпустотливішою, найкрасивішою і найрозумнішою. Здоров'я Вам і сімейного щастя, поваги і достатку в кишені. І нехай Ваш зять завжди Вам допомагає в справах, не забуваючи обсипати компліментами і добрими словами.

Картинки та листівки з Днем тещі та свекрухи

Непоганим початком святкового дня стануть листівки з Міжнародним днем свекрухи та тещі. Надсилайте їх у месенджерах винуватицям торжества.

Також нагадаємо, незабаром світ відзначатиме наймістичніше свято осені! Дізнайтеся, коли буде Геловін у 2023 році, у нашому матеріалі.