Як залучити багатство та покращити здоров’я: 3 сильні молитви до преподобного Спиридона

Усі свята
2 945

Хіцька Наталія

Редакторка стрічки новин

Церковники вважають, що прагнення до багатства робить людину грішником і відразу бронює їй місце в пеклі. Проте насправді існує велика кількість молитов до святих про матеріальне благополуччя. Тож як правильно молитися про хорошу роботу та міцне здоров’я, щоб на ній працювати - розповідаємо у цій статті. 

12 грудня (25 грудня за старим стилем) віряни вшановують пам’ять преподобного Спиридона. Чоловік був відомий тим, що ніколи не відмовляв у допомозі нужденним. А після смерті дружини й взагалі з горя продав все своє майно, віддав отримані гроші бідним, простив борги та почав подорожувати світом допомагаючи тим, хто цього просив.

Також святий допомагає людям поліпшувати матеріальне становище та шукати хорошу роботу й після своєї смерті. Для цього потрібно звернутися до преподобного Спиридона за допомогою молитви в храмі або вдома перед іконою.

Як молитися святому

► Робити це щиро, з чистими помислами та відкритою душею. Святий погано відноситься до тих, хто хоче розбагатіти за рахунок чужих бід та горя.

► Не звертатися до преподобного по дрібницях і дурницях - так ви тільки накличете його гнів.

► Не чекайте, що одна молитва змінить ваше матеріальне становище. Щоб молитва була почута - дійте.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва до святого допоможе тим, хто:

  • шукає роботу;

  • хоче віддати борги;

  • хоче, щоб бізнес був успішним;

  • продає чи купує нерухомість.

Молитва про роботу та гроші

О святителю Спиридоне! Умоли добросердя Бога, нехай не засудить нас за помилками нашими, але учинить з нами по милості своїй. Випроси нам, рабам Божим (імена), у Христа і Бога наше мирне безтурботне житіє, здоров’я душевне і тілесне. Визволи нас від усякого лиха душевного і тілесного, від усіх томлінь і диявольських наклепів. Поминай нас перед престолом Вседержителя і умоли Господа, нехай дасть багатьом нашим гріхам прощення, безбідне і мирне житіє нехай дасть нам, смерті ж живота непосоромленого і мирного та й блаженства вічного в майбутньому сподобить нам, так невпинно відправляємо славу і подяку Отцю і Сину і Духу святому, нині, і повсякчас, і на віки віків. Амінь.

Також святому Спиридону чудотворцю моляться про здоров’я. Нижче публікуємо для вас 2 сильні молитви, за допомогою яких ви можете звернутися до святого.

Перша молитва за здоров’я 

О великий і пречудний святителю Христовий і чудотворче Спиридона, Керкірський похвало, всієї вселенної світильнику пресвітлий, теплий до Бога молітвенніче і всім до тебе прибігає і з вірою моляться скоропредстательний заступниче! Ти віру православну на Нікейстем Соборі посеред отців преславно було, хто б єси, ти Єдність Святої Трійці чудовою силою показав єси і єретиків до кінця осоромив єси.

Почуй нас, грішних, святителю Христовий, що моляться тобі і сильним твоїм заступництвом у Господа визволи нас від усякого злого обставинах: від голоду, потопу, вогню і смертоносної виразки.

Ти бо в часі життя своєї від всіх цих лих рятував єси людей твоїх: від навали агарян і від голоду країну твою зберіг єси, царя від неісцельнаго недуги позбавив і многія грішники до покаяння привів ти, мертвих преславно воскрешав єси, за святість житія твого Ангели, невидимо в церкві співаємо і сослужащія тобі, мав єси. Сице убо прослави тобі, вірного Свого раба, Владико Христос, яко вся таємна людська діяння дарова тобі разумети і облічат неправедно які живуть.

Багатьом, в злиднях і недостаточестве живуть, ти старанно допомагав єси, люди убогі рясно під час голоду наситив єси і ина многа знамення силою в тобі жівущаго Духа Божого сотворив єси.

Сице і нас не покинь, святителю Христовий, поминай нас, чад своїх, у Престолу Вседержітея і умоли Господа, нехай дасть багатьох наших гріхів прощення, безбідне і мирне житіє нехай дасть нам, смерті ж живота непостидния і мирних та, і блаженства вічного в майбутньому веце сподобив нас, так вийму віддаємо славу і подяку Отцю і Сину і Святому Духові, нині і повсякчас, і на віки вічні. 

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Друга молитва за здоров’я

Про всеблаженний святителю Спиридона, великий угоднику Христовий і преславний чудотворче! Майбутні на небесах Престолу Божого з лики Ангел, зглянься милостивим оком на стоячи перед зде люди і просяще сільния твоєї допомоги. Умоли велике число милосердя Чоловіколюбця Бога, нехай не засудить нас за беззаконнями нашими, але учинить і з нами по милості Своїй!

Випроси нам у Христа і Бога нашого мирне і безтурботне житіє, здоров'я душевне і тілесне, землі благоплодіе і в усьому всяке достаток і благоденство, і нехай не на зло звернемо благая, що дарується нам від щедраго Бога, але на славу Його і прославляння твого заступництва!

Боронь всіх вірою безсумнівною до Бога приходять від усяких бід душевних і тілесних, від усіх томлінь і диявольських наклепів! Буди сумним утешитель, недуга врачь, в напастях помічник, нагим покровитель, вдовиця заступник, сірим захисник, немовлям живильник, старим укріплювач, мандрівним путевождь, плаваючим керманич і ісходатайствуй всім міцні допомоги твоєї вимагає вся, яже до спасіння, корисна!

Яко да, твоїми молитвами наставляеми і дотримувані, досягнемо в вічний спокій і купно з тобою прославим Бога, в Трійці Святій славімаго, Отця і Сина і Святого Духа, нині і повсякчас, і на віки віків. Амінь

Також раніше ми розповідали, що треба викинути з дому до Нового року 2024. Зробіть це і у наступному році удача стала вашим вірним супутником.