Просимо Бога очистити душу: молимо про допомогу — українською (ВІДЕО)

Езотерика та астрологія
Дарія Кириленко

Дарія Кириленко

Редактор стрічки новин

Жінка молиться у храмі, фото
Фото: Freepik

Публікуємо слова молитви, яка захищає та рятує у важких ситуаціях

Українці продовжують невпинно молитися за перемогу та мир у війні. Віряни молять Всевишнього та Богородицю захистити Батьківщину та військових ЗСУ. Раніше ми публікували материнську молитву, а тепер поділимося відеозаписом і словами молитви-подяки, яка може зробити диво.

Для вас — слова сильної молитви до Всевишнього. Не бійтеся відкрити своє серце і щиро попросити захисту, миру та благословіння. Нехай Бог дарує диво у будь-якій важкій життєвій ситуації.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Молитва — українською (скорочено):

Господи Ісусе Христе, Великий Царю Небесний, світло нашого життя та надія вічна, з глибини серця звертаюся до Тебе з молитвою про милість та благодать (кому — імена) .Ти, що є джерелом всієї ласки, прости наші гріхи та подаруй нам силу каяття. У Твоєму безмежному милосерді знайдемо ми спасіння.

О, вічний Лікарю душ та тіл, допоможи нам у нашій щоденній потребі, зціли наші недуги та захисти від усякого зла. В Твоїй безмежній любові ми шукаємо захисту для наших родин і дітей від усіх небезпек цього світу. Пресвятий Ісусе, Ти, що є Вождем наших життєвих шляхів, благослови нас та веди крізь терени життя.

Дай нам мудрість та силу, щоб ми могли долати всякі перешкоди. У твоєму світлі хай знайдуть силу та мужність наші захисники, боронячи Україну від ворогів. О, Всемогутній Боже, Ти, що керуєш долями, дай перемогу нашим відважним оборонцям. В твої руки покладаємо нашу долю та долю нашої землі... Амінь.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми публікували молитву за ЗСУ. Для вас — слова та відео сильної молитви, де просимо Бога захистити військових ЗСУ від ворога і дати сили для перемоги.