Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана: найгарніші вітання та листівки українською

Усі свята

Дарія Кириленко

Редакторка стрічки новин

Українці відзначають свято Івана Хрестителя у січні — за новим стилем. Тепер воно припадає на 7 число. Для вас — гарні побажання та картинки, якими можна ділитися в соцмережах.

Саме Іоан пророкував прихід Месії і хрестив Спасителя у річці Йордан. Він був свідком явлення Пресвятої Трійці в день Хрещення. Ангел говорив про Іоана так: "Багато хто від народження його зрадіє, бо він буде великий перед Господом" (Лк. 1:13-15).

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Привітання:

Зі святом Іоанна Предтечі вітаю,
Щастя, радості бажаю.
Щоб замріяне збулося,
Мов у казці щоб жилося.
Хай небо зорепадом чарує,
А сонечко ясне веселку дарує.

Апостроф

Побажаю вам терпіння
Й Божого благословіння!
Нехай Предтеча помагає,
Від нечисті та бід оберігає!

***

У відчай, друже, не впадай,
У свято ліпше ти молитву почитай!
Піди до церкви та часу не гай -
Нехай Предеча допоможе — забажай!

***

Собор Іоанна Предтечі – це світле свято, з яким щиро хочу тебе привітати. Нехай тобі у житті допомагає святий Іван. Нехай завжди оточують близькі та рідні, а у твоєму домі панує згода, благополуччя та порозуміння. Бажаю миру, добра та виконання всіх бажань.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

***

Вітаю з собором Іоанна Хрестителя! Нехай цей святий оберігає Вас від життєвих негод та захищає від біди. Бажаю Вам та Вашій родині здоров’я, добробуту, миру та міцної віри у душі.

***

Надсилаю тобі найщиріші вітання з днем собору Іоанна Хрестителя. Бажаю тобі жити чесно та по совісті, а у душі хай завжди буде віра у добро та чудеса. Нехай здійсняться всі праведні задуми.

zn.ua
zn.ua
etnosoft.com.uaГлавред

Раніше ми писали гарні колядки на Різдво. Ці обрядові пісні легко вивчити, отож плекаймо разом українські традиції та прославляймо народження Месії!

Головне фото: zn.ua