Привітання з іменинами Івана: найкращі картинки та листівки до Дня ангела (українською)

Усі свята
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

20 січня в Україні святкують Собор Іоанна Предтечі за старим календарем. Ми вже розповідали, що не можна робити цього дня, а тепер поділимося найкращими привітаннями з іменинами Івана — картинками та листівками українською.

Іоанн Хреститель вважається одним із найбільш поважаних святих у церковній традиції. Він передбачив прихід Месії у вигляді Христа і виконав обряд Його хрещення. У цей особливий день, 20 січня, віряни вшановують Іоанна, відвідуючи церковні служби, присвячені цьому великому святкові, а також святкують День ангела Івана.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ім'я Іван пов'язане зі стародавнім єврейським ім'ям Іоанн, що перекладається як "той, хто отримав милість від Бога", "Божественна ласка" або "дарунок від Бога". Особистісні риси Івана включають спокій і добропорядність. Його спокій може сприйматися як негативно, так і позитивно. Однак внутрішня стійкість робить Івана відмінним другом і надійним партнером.

В нашому матеріалі ви знайдете найкращі привітання з Днем ангела Івана. Чому саме картинки та листівки? Бо такі привітання з іменинами нині мають велику популярність. А ще їх можна без зайвих проблем відправити рідним та близькім, які зараз знаходять далеко. Тож зберігайте ці вітання з Днем ангела та вітайте Іванів.

Привітання з Днем ангела Івана: картинки та листівки українською

Привітання з іменинами Івана: найкращі картинки та листівки до Дня ангела (українською) - фото №1
Привітання з іменинами Івана: найкращі картинки та листівки до Дня ангела (українською) - фото №2
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також не пропустіть  привітання та листівки зі святом Собор Предтечі і Хрестителя Господнього Іоана. Ми зібрали для вас найкращі варіанти.

Фото: tviysvit.com.ua, ТСН