Для найріднішої: 6 ідей подарунків для сестри

Усі свята

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Що можна подарувати сестрі на День народження? Адже хочеться, щоб подарунок був особливим, як і ваші стосунки. А ще оригінальним, креативним та милим! На цей випадок редакція Хочу зібрала ідеї подарунків сестрі на День народження.

Що подарувати сестрі на день народження: 6 ідей

Подарунок сестрі на День народження не обов'язково має бути практичним. Це можуть бути милі сувеніри або речі, цінність яких розумієте тільки ви двоє. Може, в дитинстві вона мала улюблену іграшку, яка загубилася при переїздах? Тоді можна замовити пошиття схожою або пошукати таку ж на барахолках. Але це не всі ідеї, які прийшли нам на думку.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Альбом із фотографіями

Це оригінальний подарунок на День народження сестри, який допоможе вам зібрати разом усі приємні (і не дуже) моменти, які ви пережили. Не забудьте залишити трохи вільного місця для майбутніх спільних фотографій.

Оцифровані відеозаписи

Якщо у дитинстві у вас була відеокамера і батьки часто знімали вас із сестрою, то чому б не оцифрувати ці записи? Чи навіть більше — зібрати їх у один довгий фільм про ваше дитинство?

Відпочинок у СПА

Ще один подарунок для сестри на День народження – похід до СПА. Влаштуйте собі невеликий дівич-вечір, проведіть час разом і насолоджуйтеся б'юті-процедурами.

Шоколад із прогнозами

Залежно від вашого бюджету такий сувенір може бути як самостійним подарунком, так і доповненням до нього. Солодощі з прогнозами можна купити або ж написати "пророцтва" самостійно. Тут точно можна дати волю фантазії.

Книга, яку вона любила у дитинстві

Оригінальний подарунок сестрі на День народження з легкою ноткою ностальгії — книга, яку вона любила в дитинстві. Можливо, така сама, що стояла на ваших полицях, або ж оновлене видання з новими ілюстраціями.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Прикраси

Вважається, що дарувати прикраси можна лише близьким людям. А хто як не сестра ставиться до цієї категорії? Тільки будьте уважними при виборі подарунка — не варто дарувати сестрі сережки, якщо вона їх не носить або чокер, якщо вона не любить таких прикрас.

Раніше ми зібрали 6 крутих ідей для подарунку босу на День народження. До свята керівника також можна підготуватися заздалегідь.